Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudsz fel idegesíteni kis fiam ,mert ma hozza postás a nyugdíjat.
Jó reggelt bácsi ,vigyázzon mert ebben a korban a koránkelés árthat a szivének. . .
Há tudsz te,ha akarsz!
Szia ,kéne még egy hátsólámpa Teve barétomnak is,csak az még nem tom,h milyen szinü legyen .
de fekete,mert az nekem lesz ,meg fekete index ,másnak ne is hozzál feketét semmiből mond azt,h elfogyott,és nem gyártják már . . . .
Jó reggelt . Na a lényeg az oszibácsi,ha gyári 300-as tárcsát leveszem,felteszem a helyére a 320ast,és a radikális féknyereg és a teló közé kap egy 10mm-es távtartót.az igaz,h a betét ugyanakkora felületen fog,de mégis jobb lesz a fék,de ennek az okára még nem jöttem rá énse . az biztos,h nagyobb tárcsa:jobb hütést is jelent,meg jobban is néz ki.ja annyi még h egy kerékfordulatra több fékfelület jut ,mint a kisebb tárcsával. .
Persze! Ha megjön jelezni fogom itt a fórumon!
Csőcső! A radiális fékhez kissebb tárcsa kell, mert máshol fognak a betétek. Akkor az úgy hogy is leszen?
Jaja, de már néztem a gyártónál, meg az ebay-en is. Kb ugyan annyiba adja mind a 2ő...
Itt egy egész jól sikerált nyári kép. Istenem... de jóidő volt...
Úgy látom egyikőnknek sem tetszik az első index... Basi innen fog meggazdagodni.
Szia Basi2!

Tudnál nekem is segíteni az első index beszerzésében?
Szintén a fehér lenne a nyerő.
Üdv,
Domi
Sztem mi azt a szót hogy"SÖR" ki sem fogjuk tudni mondani! .
Kozi78: nem kell a fél 12-es Rossi replika? Mert nekünk kéne a Bestiád . . . . . . . .
A ludas az a Matyi. A sör az sör.
Bocsika az előbb elkúrtam! (Sör a ludas )
Holnap este nálunk járnak a Tankok és én ott leszek! gondolok rátok .ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓJEEEEEEEEEE
EEEEEEEE
Nem baj, ülve-állva-fejen állva csak szóljon a Rock!
Szerintem senki se fog ülni, de én biztosabbnak gondoltam, ott talán nem taposnak el. Ugye eddig úgy nézett ki, hogy egyedül megyek.
De ezt komolyan gondolták,hogy a széken ülni fogunk?
Okés, mad mail-ben elküldöm a számot. Kíváncsian várom mivel fognak megint elkápráztatni. Remélem olyan túlfűtött lesz a koncert, mint az első videó az albumról.
Hát 1enlőre ennyien vagyunk.Aki bújt aki nem-Hétfőn utalok néked!