Szia ,kéne még egy hátsólámpa Teve barétomnak is,csak az még nem tom,h milyen szinü legyen .
de fekete,mert az nekem lesz ,meg fekete index ,másnak ne is hozzál feketét semmiből mond azt,h elfogyott,és nem gyártják már . . . .
Jó reggelt . Na a lényeg az oszibácsi,ha gyári 300-as tárcsát leveszem,felteszem a helyére a 320ast,és a radikális féknyereg és a teló közé kap egy 10mm-es távtartót.az igaz,h a betét ugyanakkora felületen fog,de mégis jobb lesz a fék,de ennek az okára még nem jöttem rá énse . az biztos,h nagyobb tárcsa:jobb hütést is jelent,meg jobban is néz ki.ja annyi még h egy kerékfordulatra több fékfelület jut ,mint a kisebb tárcsával. .
Csőcső! A radiális fékhez kissebb tárcsa kell, mert máshol fognak a betétek. Akkor az úgy hogy is leszen?
Jaja, de már néztem a gyártónál, meg az ebay-en is. Kb ugyan annyiba adja mind a 2ő...
Okés, mad mail-ben elküldöm a számot. Kíváncsian várom mivel fognak megint elkápráztatni. Remélem olyan túlfűtött lesz a koncert, mint az első videó az albumról.
de fekete,mert az nekem lesz ,meg fekete index ,másnak ne is hozzál feketét semmiből mond azt,h elfogyott,és nem gyártják már . . . .
Jaja, de már néztem a gyártónál, meg az ebay-en is. Kb ugyan annyiba adja mind a 2ő...
Tudnál nekem is segíteni az első index beszerzésében?
Szintén a fehér lenne a nyerő.
Üdv,
Domi
EEEEEEEE