Szia Szöllő ...ha az idő jó lesz és Action-nek meg Tevének is megfelel akkor szerintem legurulnánk.
Én vazze minden percet kimotorozok amíg kicsit is süt a nap
Szevasztok:ŐŐŐ holnap én du-14h tól vok szabad,ha gondoljátok ki megyek 2után elétek .Eksön tudja vagy a pálya feletti felüljáró a hol előszőr találkoztunk vagy ott az OMV kúton.
Azaz igazság, hogy úgy vettem a motort, hogy én vagyok a motor 3 tulaja (és második használója, mivel akitől vettem 1 hónapig volt nála). Itt sportmotor fórumon megtaláltam az egyik volt tulaját, nála hullott szét a váltó (ö 2004-06 között használta tehát előtte is volt valakié ) kicsit bizonytalan az élete, de az biztos, hogy Magyarországi
Nem a Steelhorse Kawasaki-ból Pécsről származik? Mert akkor lehet hogy mentem már a motoroddal! Egy haveromé volt!Akkor Muzzy rendszer volt rajta! (előéletét mennyire ismered?)
Nem volt az a vereség jelentős ugyhogy ne sajnáld, viszont az biztos hogy a nyitott dobbal csak a hangja lessz jobb, jobban menni nem fog. ezért lehet hogy marad a gyári dob. basszus elképesztő a karbisoknál régebben számitott az is ha nyitott volt a dob picivel jobban ment , de itt ugylátszik nem. Jó a géped Action "emiatt nehhogy megválj tőle" Csak vicc volt, Vasárnapra szép időt mondanak mi lenne ha lecsapodnánk szölőék felé?
Na halilalipapi! Mi van nagyfiúk? 300 felett senki nem járt mostanában?
Marcipán, Egykerékbajnokbetonozó! Lassan kész a ZXR750RR és a ZZR Tibinél. Nagyon durva lett mindkét gép. Így már méltó tagjai lesznek a családnak
A ghost rider egy megjátszott szar,csináljunk 1 állat videót,de olyat,h még a tévé is mutassa .Bár nem akarok celeb lenni .képzeld el kimostuk a légszürőmet,ami K&N és még szarabb lett alul ,gyengébb lett ,de felül erősebb.Teve a gyári dobbal nyomatékból legyorsult .A tiéd is gyengélkedik alul,vagy a PC segített rajta? 4.ben-270, 5.ben letilt 300nál. .
Én vazze minden percet kimotorozok amíg kicsit is süt a nap