Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jujj de várom már.
Hát pedig a kabát alatt téged,nem tudlak be csempészni!
szevasztok urak, mi jó történt amig nem voltam,? Visszakerült hozzám a streetfigter 1000es felujitva, nem tudta fizetni az ember ugyhogy ha valaki tud rá autó cserés beszámitásos bizniszt gyorsan szoljon igazi játszós gép lett eksön mesélhetne róla. üdv mostmár vagyok.
én is ott leszek,csak nincs pínzzz ,mert még nem kaptam meg a második fizumat.... .
Törött volt,ne vedd+! . . . . . . . . .
Rammstein koncertre csak én+Jimy-L ?Ülűhelyes de olcsó ,végül is a székre tesszük majd a sörös rekeszt.
Egy szép kép.
Köszi Jól szólnak,a szomszédaim nagy kedvencei A 10-es is veszett gép..
. .Há mé,nem azé van az a szutyok?
35 és a 45.dik másodperc között nem te vagy? .Te szoktál igy közlekedni .
fogunk is . .Csak ettől jobbat esés nélkül .
ki csatlakozna?
Ilyet jövőre mi is filmezhetnénk ,Cam-om nincs csak 1Bestiám.
most nézem,h te sem szarral gurigázol .azok a dobok elég keményen szólhatnak. . .
igen annak a renault-osnak én is adnék egy barátit. .
a 10esek is kemények,mint az acél .
Azér a bmw-s 1.52-nél egy állast megérdemelne..
Hey Ember ez nagyon fasza A nagy ninja mindíg is a szívem csücske volt..
Videózzatok

. . . . . . . . .
szevasz te ciberdisznómajomembör .ha nem tudsz valamit akkor kérdezz .a 2004esen radiális fék és 300as tárcsa van az az előttieken van a 320as 6dugattyus sima fékkel .
kéne fékcsű?
Hun?
Te Cimbi, milyen 300-asról beszélsz? 320 van a tiéden is alapból...
Az még csak a jövő zenéje lesz, most kicsit megfektettem magamat anyagilag.
16ért találtam Venhill versenyfékcsövet előre ,ha érdekel szólj,de várni kell rá mig ideér .
ááááá gyerekek . én azért cserélem le,mert ahogy én megyek,nekem kevés a gyári fék,és én a 320ast fogom feltenni a 300as helyére+kap egy felső radiális fékmunkahengert és akkor lehet emlegetni a hátulját 200nál . a Tevéén már bizonyitott a felső radiális a Szöllőén meg bizonyitott a hullámos 320as .
Szerintem a hullámos hidegen is jobban fog mint a sima,mert azt tapasztaltam Teve 300kilós cbr1000f-jén,h meghuztam a féket,és majdnem előre estem a motorral együtt . Amúgy létezik többféle mintával is a tárcsa. .
Én is gondolkodám ilyen tárcsán,az igaz hogy ha nem éri kemény terhelés akkor rosszabb mint a sima?