szevasztok urak, mi jó történt amig nem voltam,? Visszakerült hozzám a streetfigter 1000es felujitva, nem tudta fizetni az ember ugyhogy ha valaki tud rá autó cserés beszámitásos bizniszt gyorsan szoljon igazi játszós gép lett eksön mesélhetne róla. üdv mostmár vagyok.
szevasz te ciberdisznómajomembör .ha nem tudsz valamit akkor kérdezz .a 2004esen radiális fék és 300as tárcsa van az az előttieken van a 320as 6dugattyus sima fékkel .
kéne fékcsű?
ááááá gyerekek . én azért cserélem le,mert ahogy én megyek,nekem kevés a gyári fék,és én a 320ast fogom feltenni a 300as helyére+kap egy felső radiális fékmunkahengert és akkor lehet emlegetni a hátulját 200nál . a Tevéén már bizonyitott a felső radiális a Szöllőén meg bizonyitott a hullámos 320as .
Szerintem a hullámos hidegen is jobban fog mint a sima,mert azt tapasztaltam Teve 300kilós cbr1000f-jén,h meghuztam a féket,és majdnem előre estem a motorral együtt . Amúgy létezik többféle mintával is a tárcsa. .
ki csatlakozna?
a 10esek is kemények,mint az acél .
. . . . . . . . .
kéne fékcsű?
Szerintem a hullámos hidegen is jobban fog mint a sima,mert azt tapasztaltam Teve 300kilós cbr1000f-jén,h meghuztam a féket,és majdnem előre estem a motorral együtt . Amúgy létezik többféle mintával is a tárcsa. .