Valóban bálna 1pálya géphez képest,viszont 100kg és 185cm felett ez fekszik.Még ha ki is kerültök a pálya gépekkel minden irányból.Tehát=az 1dolog hogy te 2percet mész a ringen(ami kúrv@ jó) én viszont feltudom emelni a motoromat ami +int kúrv@ jó.Mert 1debella vok.(de szelíd) Egy kis nemzeti érzést küldök nektek. http://www.youtube.com/watch?v...
Na le buktam !A reggelt még +élem? Jövőre Eksön csinálunk 1olyan videót,hogy kapunk vagy 200kommentet(feltéve ha túl éljük a forgatást. . Ghost-Rider?az ki? nagyon gáz.
Az olyan amikor 2. sebességi fokozatban gurul a motorkerékpár és gázadásra a hirtelen fellépő nyomaték hatására felemeli az első kerekét és 180km/órás sebesség eléréséig fent is tartja ezt az állapotot. . .De gondolom egy pályamesternek ezt nem kell elmagyarázni .
Na fasza volt a mai gurulás is . Én meg mehetek dolgozni . .Aki nem volt ott az bán6ja . Malomvölgy .
Na mindenkinek jó éjszakát,babázást,munkát,lazulást ezerrel .
5.be 298km/h,és Tevének ne higgyétek el,h az övé jobban megy,mert kissé elfogult a srác. . .De szépen kerózott 2ben gázra .
Macipánnak,naná kell a CD aká ölök is érte. . Eksön-meksön nem beszélhetek tudod, mert akkor+kell,hogy öljelek! Exxemnek Kisvárdi volt apja és én kb 10évig sokat jártam oda.
ÁÁÁÁÁ baj van!
nem autópályán megyek,és még most el kell uranom 1 helyre,most szóltak csörgess meg,és elmentem a számodat,és hivlak,ha odaértem,mert nem akarom,h várj az ut szélén,babázás helyett .
ezt irhatja mindenki mert ez az uj számom
0670 201 52 43
Téébáányáán süt a a nap ezerrel!
Az utak pedig kezdenek felszáradni,...ha legurulsz a körforgóhoz(mint a múltkor)kimegyek eléd megint,...őőő,...mondjuk délre?
http://www.youtube.com/watch?v...
tözéladunántulra,hazukránmaffianetaláljonmeg.de hiába,mert megvagy. .
.
Na mindenkinek jó éjszakát,babázást,munkát,lazulást ezerrel .
5.be 298km/h,és Tevének ne higgyétek el,h az övé jobban megy,mert kissé elfogult a srác. . .De szépen kerózott 2ben gázra .
Teve a tiéd legyen bekapcsolva!mert elindultam
Na én lementem a garázsba, berúgom a vasat aztán megyek tankolni. A telcsi nálam van ha közben keresnél,...vagy bárki
nem autópályán megyek,és még most el kell uranom 1 helyre,most szóltak csörgess meg,és elmentem a számodat,és hivlak,ha odaértem,mert nem akarom,h várj az ut szélén,babázás helyett .
ezt irhatja mindenki mert ez az uj számom
0670 201 52 43
Oszi?...Teve, te meg keljééé mááán fel!
Addigra remélem a többiek is harcra készek lesznek
Az utak pedig kezdenek felszáradni,...ha legurulsz a körforgóhoz(mint a múltkor)kimegyek eléd megint,...őőő,...mondjuk délre?