Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4ben- ?hát úgy indul el.!
Nem hangzik rosszul az ajánlat
úgy könnyebb lesz kerózni.4 ben is gázra jön majd
Legközelebb fel ülök mögéd,ok?
Az biztos, hogy nagy, főleg nekem a kis 170 centimhez De legalább, ha viszek utast, akkor leér a lábam
245 ig a 636 is fenn marad
Valóban bálna 1pálya géphez képest,viszont 100kg és 185cm felett ez fekszik.Még ha ki is kerültök a pálya gépekkel minden irányból.Tehát=az 1dolog hogy te 2percet mész a ringen(ami kúrv@ jó) én viszont feltudom emelni a motoromat ami +int kúrv@ jó.Mert 1debella vok.(de szelíd) Egy kis nemzeti érzést küldök nektek.
http://www.youtube.com/watch?v...
tul nagy.nem tom pontosan.nem fogott meg annyira.de azért a katapult érzés nem gyenge.
olyan vidit most is tudok felrakni ami eléri a 200 kommentet nem kell ahhoz 2010
crezyJoe,neked mé nem tetszett a 12-es?
Na le buktam !A reggelt még +élem? Jövőre Eksön csinálunk 1olyan videót,hogy kapunk vagy 200kommentet(feltéve ha túl éljük a forgatást. . Ghost-Rider?az ki? nagyon gáz.
Az olyan amikor 2. sebességi fokozatban gurul a motorkerékpár és gázadásra a hirtelen fellépő nyomaték hatására felemeli az első kerekét és 180km/órás sebesség eléréséig fent is tartja ezt az állapotot. . .De gondolom egy pályamesternek ezt nem kell elmagyarázni .
keró?gázra?az mi?
Szöllő-Möllő . Én tudom,h tevoltálaPrilukicsémpészágazatfővezére,ésazéköl
tözéladunántulra,hazukránmaffianetaláljonmeg.de hiába,mert megvagy. .
.
Na fasza volt a mai gurulás is . Én meg mehetek dolgozni . .Aki nem volt ott az bán6ja . Malomvölgy .
Na mindenkinek jó éjszakát,babázást,munkát,lazulást ezerrel .
5.be 298km/h,és Tevének ne higgyétek el,h az övé jobban megy,mert kissé elfogult a srác. . .De szépen kerózott 2ben gázra .
Macipánnak,naná kell a CD aká ölök is érte. . Eksön-meksön nem beszélhetek tudod, mert akkor+kell,hogy öljelek! Exxemnek Kisvárdi volt apja és én kb 10évig sokat jártam oda.
Apa kiírom cd-re a nyári képeket, Balcsi, Hungaroring, Szekszárd.. stb stb az idei tekergést.. kérsz egy példányt ?
06 20 260 4228!
de én nem tudom a tiédet
Teve a tiéd legyen bekapcsolva!mert elindultam
Vettem, eltettem a számodat.
Na én lementem a garázsba, berúgom a vasat aztán megyek tankolni. A telcsi nálam van ha közben keresnél,...vagy bárki
ÁÁÁÁÁ baj van!
nem autópályán megyek,és még most el kell uranom 1 helyre,most szóltak csörgess meg,és elmentem a számodat,és hivlak,ha odaértem,mert nem akarom,h várj az ut szélén,babázás helyett .
ezt irhatja mindenki mert ez az uj számom
0670 201 52 43
Szöllő? Petya?stb...? ...Ti nem jöttök egyet?
Oszi?...Teve, te meg keljééé mááán fel!
Rendben van! ...majd tolunk addig egy kv-t a kúton
Addigra remélem a többiek is harcra készek lesznek
Megegyeztünk ,ott leszek ,és onnan kimegyünk a kockapályára?
Téébáányáán süt a a nap ezerrel!
Az utak pedig kezdenek felszáradni,...ha legurulsz a körforgóhoz(mint a múltkor)kimegyek eléd megint,...őőő,...mondjuk délre?