Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott valahol tatabányán.ott jó idő van? itt tiszta esős mocskos idő van,ugyhogy irány nyugat .azt hogy hol .Körforgó?nekem az a könyü .
Szöllő Padrone, még mindig nem mondtad,h honnan ismered a környéket .
Gyanus vagy te nekem .Ukrán-Orosz kapcsolatok a csempészek földjén .
Szia Action!
Nagyon jó időnek néz ki ma!
A "12-es indulás" O.K.!de hol?
...Hahó Mindenki,...Ébresztőőőő
Jó reggelt apuka . Mikor tali ? Teve még sztem alszik .
De hamarosan felkeltem . 12körül kéne találkozni ha már 12esünk van. .
.Én vágom,mert ott nőttem fel .Azt a kanyart én is kedveltem,de van ott durvább is a régi 4esen.Majd egyszer csapunk egy versenyt lefelé,meg vissza . A motort letetted ?
Vigyázz mer megkeresünk .
Aztán utána szauna az Orosz kupiban?
Akkor nyáron leugrunk strandolni 1et?Tudod a második bejárónál balra!Utána+ nézzük a Littki bejáró előtti balost(tudod a krumpli árusok között)ki veszi be a nagy kanyart 220al? . . . . . . . . . . . .
Szép jó reggelt, mindenki!
És ön honnan ismeri az én kis szülővárosom környékét?
Nem Túl kicsi a dobom kap nagyobbat(ezt mondják azok ,akik azt mondják ,értenek hozzá!)Viszont olyan hangja van hogy 5km-ről hallani ,és az autósokra nem kell rádudálnom nem is hallanák.
Na igen, mindenképp szerintem az utolsó hétvége idén Bár ne legyen igazam
Király vagy, és eltünt a gyengesége alsó fordulaton?
Na szevasztok! Most beszéltem "anyával",...holnap fel vagyok mentve a kispapaságból egy fél napra úgy hogy
benne vagyok, szerintem aki egy kicsit is tud, csapódjon velünk egy kört, talán már tényleg az uccsót.
Már van! . ?
Ja a fotó, nos ez t szeretném lent tőben a 12esen látni, és hallani
Uraim szép estét mindenkinek, ugy tünik holnap összerándulnak a 12esek Tatabánya fehérvár környékén , még az is lehet a "Fünyirós" barátom is csatlakozik a K2-essel Aki ugy érzi csatlakozhat, az utirány nincs megtervezve, csapódunk valamerre lehet a balaton is utba esik . KITALÁLJUK Action barátom tutira ott lessz reméljük Hencs is csatlakozik pihenésképpen Gabriellával is akár. üdv szép estét, én felprobálom az eXtreme dobot Actionnal, mert ha jó hangja lessz (a cbr-en 137 dB) fentmarad.
PC-t neki Biztos boldog lenne töle 200 Ló felett.
Le teleltettem aha ,kapott cumit +kis párnát +persze betakargattam .De mit vegyek neki Karácsonyra?
Én jövöhéten kezdem éppen pihi van
Eltelelted a mocit ?
Hát itt a gyúrás ideje !De neked nyáron is+volt(láttuk).
2 perc az 2 perc csak az nem mindegy hól ( )
De már naon jól van az idő meg má lassan szar . . nem lehet motorozni no tapadás
Köszi aha jól. Dömpi mondta,hogy dumáltatok (jól esik neki az ilyen)szegénykénk 2perces csávó akart lenni aztán mankós Racer lett belőle.Én azt sajnálom benne a legjobban,hogy ő1hyper aktív csávó és ezt kibírni(Dömpi tóóm,hogy itt vagy ).
Család jól van ? Beszéltem Dömpivel
Hoppá Macipánom,hogy erre nem gondútam. . . ,
PC = Popsi Cleanner