.Én vágom,mert ott nőttem fel .Azt a kanyart én is kedveltem,de van ott durvább is a régi 4esen.Majd egyszer csapunk egy versenyt lefelé,meg vissza . A motort letetted ?
Vigyázz mer megkeresünk .
Akkor nyáron leugrunk strandolni 1et?Tudod a második bejárónál balra!Utána+ nézzük a Littki bejáró előtti balost(tudod a krumpli árusok között)ki veszi be a nagy kanyart 220al? . . . . . . . . . . . .
Nem Túl kicsi a dobom kap nagyobbat(ezt mondják azok ,akik azt mondják ,értenek hozzá!)Viszont olyan hangja van hogy 5km-ről hallani ,és az autósokra nem kell rádudálnom nem is hallanák.
Na szevasztok! Most beszéltem "anyával",...holnap fel vagyok mentve a kispapaságból egy fél napra úgy hogy
benne vagyok, szerintem aki egy kicsit is tud, csapódjon velünk egy kört, talán már tényleg az uccsót.
Uraim szép estét mindenkinek, ugy tünik holnap összerándulnak a 12esek Tatabánya fehérvár környékén , még az is lehet a "Fünyirós" barátom is csatlakozik a K2-essel Aki ugy érzi csatlakozhat, az utirány nincs megtervezve, csapódunk valamerre lehet a balaton is utba esik . KITALÁLJUK Action barátom tutira ott lessz reméljük Hencs is csatlakozik pihenésképpen Gabriellával is akár. üdv szép estét, én felprobálom az eXtreme dobot Actionnal, mert ha jó hangja lessz (a cbr-en 137 dB) fentmarad.
Köszi aha jól. Dömpi mondta,hogy dumáltatok (jól esik neki az ilyen)szegénykénk 2perces csávó akart lenni aztán mankós Racer lett belőle.Én azt sajnálom benne a legjobban,hogy ő1hyper aktív csávó és ezt kibírni(Dömpi tóóm,hogy itt vagy ).
Gyanus vagy te nekem .Ukrán-Orosz kapcsolatok a csempészek földjén .
Nagyon jó időnek néz ki ma!
A "12-es indulás" O.K.!de hol?
...Hahó Mindenki,...Ébresztőőőő
De hamarosan felkeltem . 12körül kéne találkozni ha már 12esünk van. .
Vigyázz mer megkeresünk .
benne vagyok, szerintem aki egy kicsit is tud, csapódjon velünk egy kört, talán már tényleg az uccsót.
Eltelelted a mocit ?
De már naon jól van az idő meg má lassan szar . . nem lehet motorozni no tapadás