Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtom, így valahogy nekem nem tetszik ez a tárcsa. A gépen bizti jobban mutatna. Egyenlőre a fékcsöveimre mennék rá, ha már a féket akarom piszkálni.
Szia, azért mertem ajánlani mert Szöllő papánk évek óta ezt használja és nincs rá panasz.pedig ott kapja a terhelést keményen . a másik: mostanság már mindent kinában gyártanak a motor alkatrészek nagy részét is csak nem reklámozzák.hiába van ráirva,h made in japan .De ez nem feltétlenül baj,mert a gyártósoroknak mindegy,h melyik országban vannak,és az alapanyagnak is.Tudnak ők minőséget is ha azt kérik tőlük .
Nekem nincs velük bajom .
Mit mond a taxis ha meglát egy kinait?

na ezen a sárgán még átmegyek! . . .
Bocs, hogy belevau, de én nem bíznám az életemet egy kínai féktárcsára. lehet, hogy olcsóbb, lehet, hogy majdnem ugyanolyan jó, de elég egyszer hibázni...
Teve,meg akit érdekel 320as hullámos féktárcsa :
jóféle :-))))
Nem akartam a valuta váltási mizériával terhelni senkit.
Ilyet még használ valaki?
Tényleg csak max csomagolópapírnak jó!
Mi már ezeket nyomjuk!
Hadzsámá te,há nálunk ilyen lesz a karácsonyi csomagoló papír!Há majd nem mi?
1998 at írtunk,1gsx-r es csávó az autós boltod mellett festette a Fiat stoll feliratot a cég kéményére.Neked zx-7esed volt,1haverod+ott 1kerekezett nekem a fekete 750es gixxerrel (jól ment neki)de asszem neki akkor cbr-je volt.Adatlapomon nézd+a Gixxert ,Emléksző?
mit ajánlasz a teljesitménynövelésre?
állitottam már be (el) én is motort ugy ,h utánna nem ismertem rá .
Szöllő mester küldöm a jegy árát. Photoshop és színes nyomtató.
A visszajárót tartsd meg
Kawasaki gyári alkatrészek a legjobb áron! szerviz teljesitménynövelés stb stb. mocidat ugy beálitjuk nem fogsz ráismerni

steelhorsemotor kawasaki pécs
Papa ,a helikopáter elég jól megy végre,de a gyorsulásra gyenge . Kéne egy fedett fütött pálya ahol lehetne gurulni egy jót .
Figyelem mindenki!: szervezhetnénk egy hétvégi gokartozást,csak hogy megmaradjon a versenyszellem , ki mit szól hozzá? .
Engem csak műholdról,esetleg Helikopterről lehet filmezni.
. . . . . . . . . . .
oké oké
Szöllő is jöhetne úgy is kamera tesztet akarunk csinálni
jövőre akkor gurulhatunk
na zúzzok aludni mert 4kor ébresztő hy, good night!
Dehogy haragudtam meg
Köv. szezonba megereszthetnénk pár csapatást
köszi
úgy vettem ki hogy megharagudtál hogy nem sikerült eljutni aztán mondom lehet jobb ez így, de akkor no para
Baszki a napokba akartam kérdezni miért töröltél myvipen egyébként szép a gixered grat hozzá
üdv vitya !

még nyáron én voltam az egyik érdeklödő az R6 után csak aztán nem sikerült oda érni aztán vettem egy gixert. Láttom sikerült megvenni az álmod zx12-est gratula
Hát, én múlt télen csináltam így.
Kész lesz az emelőszem, megrendelem a motortartót, rárakom a gépet és száguldozhatok a garázsba ajánlom figyelmedbe egyébként ja motorozás
Kozi78 mikó biznicelünk? Motor csere +kp?
sörike az itt is csepeg rendesen
Mocizni akarok!