Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az mi az PC ?Tán őőő,Pénisz Commander? .
Hát eztet+magácska honnét tudja? . .
Engem érdekel a PC, persze ha működik . . .
nem fogok semmit kihagyni! ...pont ezért vettem ki mától szabit+a jövő hetet!mostantól 10 napot leszek itthon zsinórban
Abba azért most sok minden belefér
Megmondom neked Őszintén akkoriban amikor nekem volt ennyi idős a lányom 1 hét után szétrobbant majdnem a fejem, néha nyugtatóztam magam, de igy visszagondolva (most 5éves) hát lehettem volna többet is vele. (ne dolgozz sokat, mert sokmindenről lemaradsz) de ez a veszély még fél évig nem fenyeghet de utána oda kell ám figyelni mert egyszercsak kapod a telefont hogy APA felállt a gyerek, elindult elkezdett beszélni, és ez csak egyszer van én sajna lemaradtam elég sok mindenről a rengeteg meó miatt. De hozzá kel tennem hogy sajnos ebben az országban csak a SIRBAN fogsz tudni pihenni.
Abszolút jogos!
Viszont ha még lesz kicsit is jóidő, egy kör még engedélyezve van nekem
Akkor babázzál ne motorozzál APUKA, lásd el rendesen a szülői kötelezettséged. , viszont készülj fel az éjszakázásokra, mert hát lessz belőle bőven részed nem akarlak elkeseriteni, és hát nekünk is át kell vennünk néha az anyukátol a stafétabotot, mert neki is kell pihennie.
igen, ma délelőtt szólt hogy hazajöhetnek
Jaja, a baby... hát tömören?ŐŐŐ...eszik, alszik, sz..ik ...aztán előről ism.Egyébként aranyos nagyon és most dajkáltam el kicsit! ...párom szerint ez részemről már fél siker
Ohh, már otthon vannak a csajok? Gratula mégegyszer hozzájuk. és vigyázz vele még törékeny
Hali, kicsit késő lett volna most indulni meg aztán át is b@sztam magam kicsit(ablakból kinézve gondoltam, jó idő van, a garázsban meg már majd meg fagytam) úgyhogy ma nem tudok menni+itthon is besegítettem a gyereknevelésbe
Holnap viszont ha jó idő van, részemről összeüthetnénk valamit késő délelőttől koradélutánig
...persze csak ha engedi az idő.
És mi akadályoz meg benne?
Csaje, Hoppá tényleg te mész dolgozni. Sajnálom
jó nektek én is mennék
mikor jössz? kimegyek eléd . .és megyünk együtt a 3személyes 12es talira
szia
hogy vagytok?baby?
amúgy szerintem nem tévednél el én is nehezen tájékozódom mégis odataláltam szerintem tök egyszerü ha gondolod segítek
nincs gps , szerintem eltévednék csúnyán
én a széna térnél vagyok egy garázsban a mamut-ok mögött a milenáris park alatt pontosan Kisrokus u 16-20. de ha nagyon nem vágod ne kavarogj mert elég nehéz idejutni, ha van gps-ed akkor nagyon egyszerü.
merre?
nem fogsz jó idő van, benézhetnél ide is ha már erre jársz:)
Őrülüök, hogy jó a vasad tesó
Ma én is előveszem kicsit de csak törökbálintig(fel kell mennem), remélem nem fagyok rá
Üdv mindenkinek, a mosossal nbe törödjetek valoban egy biztonsági őr vagyok, de ezt sosem titkoltam, csak elfelejti a kis köcsög hogy ő az én álltalam felügyelt garázsban mosós, egyébbként van másik mosos helyiség ammihez ennek a gyökérnek semmi köze nincs ugyhogy a mosást ezentul ott csináljuk. jó lett a gépem, azzal jötem a reggel. üdv mindenkinek szép napot
ez a pc csak 2004 előttiekre jó,és nincs rá garancia,h müködik
de egy 20ast biztos megér .valakinek. .
http://www.grandemoto.com/adat...

Nem érdekel senkit a PC?
Szöllő papa te ismered Kisvárdát és környékét? .
NamiaQrvapitsavanitt?