Basi2 csinálja. Itt van fent fórumon. Márkakerben 3-szor annyiba kerül. Ezt meg csak le kell festeni. Te belső sárvédőre gondolszugye? Ami a rugóstagot védi.
Hát +ne fulladjon tőle+az tán Kár lenne azokért a fiatal fogakért .Jimy_L:Áfonya Pálesz?Aztabeszarok az jó lehet Marcipán75+hoz Mézest :Sztem le is órdítjuk az énekes fejét.
2dl-től be se indul a nyelőcsövem ,de kint kell inni,mert bent az 50ezres jegyárhoz van kalkulálva a pia is,és azt csak a burzsujok birják kifizetni. .
Azt úgy kéne csinyáni,hogy a kapu előtt lehajtunk 1slukkal min=2dl rövidet és rögtön bemegyünk kapun.Tehát kapu előtt mint a majmok 2lábon józanul ,kapu után rögtön kutyapóz 4kézláb!
ritkán iszom,mert attól ,hülye vagyok .
de szerintem,hülyén is jó buli lesz,csak nehogy a rendőrségen,vagy valami idegen nőszemély ágyában ébredjen az ember .
előtte bemelegités mint a verseny előtt? ?
Péntekig kéne nekem utalni 12000ft ot amit én hét végén továbbítok!Ez a többieknek is szól!Hívhattok telefonon és le diktálom vagy smsben kűldöm számla számom!Örülnék ha össze jönnénk ,Eksön akkó rád már számítok.
Az első kettő márka olcsóbb, de én is olyat használok már évek óta, szóval a minősége is a helyén...
de szerintem,hülyén is jó buli lesz,csak nehogy a rendőrségen,vagy valami idegen nőszemély ágyában ébredjen az ember .
előtte bemelegités mint a verseny előtt? ?