Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sör csepp is számít
Mivan? Mindenki kidőllt? É szedek itt egyedül benzincseppet?
Szerintem keresd meg. Elméletileg indexeket is kapok majd tőle.
Jaja ami hátul van, arra gondoltam
Basi2 csinálja. Itt van fent fórumon. Márkakerben 3-szor annyiba kerül. Ezt meg csak le kell festeni. Te belső sárvédőre gondolszugye? Ami a rugóstagot védi.
Asszem akkor nekem is épp ideje márkakerből rendelted?
Az enyémhez most van rendelve.
Eddig nem is figyeltem........mindenkinek van hátsó sárvédője a gépen? Vagy csak az enyiméről maradt le
köszönöm az infót megnézegetem ezeket is
Unior, Kennedy, Beta, Gedore.
Az első kettő márka olcsóbb, de én is olyat használok már évek óta, szóval a minősége is a helyén...
Már számolom vissza a napokat.
Hát +ne fulladjon tőle+az tán Kár lenne azokért a fiatal fogakért .Jimy_L:Áfonya Pálesz?Aztabeszarok az jó lehet Marcipán75+hoz Mézest :Sztem le is órdítjuk az énekes fejét.
Hát jó, pénzügyminiszterrel egyeztetek, viszek áfonya páleszt, jót tesz a hangszálaknak.
a kéthónapos krokodil,amelyik még életében nem evett,majd az. .
Azé bbbbbeeeeeekaaaaaaaaap!haaaaaatoooód! .
ugy rendben lesz. .Tisztelet az éveknek. .
Neked akkor lehúzzuk a"d"-t!Így 2L!Ja amúgy én óránként gondoltam.
2dl-től be se indul a nyelőcsövem ,de kint kell inni,mert bent az 50ezres jegyárhoz van kalkulálva a pia is,és azt csak a burzsujok birják kifizetni. .
Köszönöm de dedikált Cd-m van! Viszont gyere te is!
Azt úgy kéne csinyáni,hogy a kapu előtt lehajtunk 1slukkal min=2dl rövidet és rögtön bemegyünk kapun.Tehát kapu előtt mint a majmok 2lábon józanul ,kapu után rögtön kutyapóz 4kézláb!
Te meg ne töltögess,mert elvisz a sündőrség .Inkább gyere te is a koncertre,és ott csinálj dvd-t .
ritkán iszom,mert attól ,hülye vagyok .
de szerintem,hülyén is jó buli lesz,csak nehogy a rendőrségen,vagy valami idegen nőszemély ágyában ébredjen az ember .
előtte bemelegités mint a verseny előtt? ?
Eksön sztem azét kell az ülő hely,hogy legyen mit hajigálni!
Péntekig kéne nekem utalni 12000ft ot amit én hét végén továbbítok!Ez a többieknek is szól!Hívhattok telefonon és le diktálom vagy smsben kűldöm számla számom!Örülnék ha össze jönnénk ,Eksön akkó rád már számítok.