Szevasztok divatmotorosok ,ma elugrottam motort mosni Tevéhez ,és véletlenül beszerelődött egy pár bi-Xenon a motoromba
Kurva nagyot világit ,és a Diablo corsa előtt is le a kalappal 4fok van kint és mégis tapad . .
Figyu tesó, Gabi anyukája egész nap itthon van, úgyhogy ha hamarabb is tudnál jönni, kinyitja neked a garázst szivesen. Emiatt ne aggódj, gyere nyugodtan amikor tudsz. Akár délelőtt is..csak vigyázz, melyik színűt viszed
Haho Vitya, sz@rd le a kuplung hangot , én is össze-vissza aggódtam mert szól nagyon...ééés?...precízen működik, ez a lényeg. ennyi
Amúgy kérdeztem, mi van ha veszek egy újat?...akkor?...akkor kb.5000-ig csöndben van utána megint szól...
Nem hangzik rosszul Remélem olajcsere után nem lesz olyan hangos.........csak aki csinálja kint van angliába, most jönnek haza. Hétvégén csajszi motoroztatás és utána mehet rehabra
Mindegy, eddig 2500km-t beletekertem, teljesen kultúrált a motor, többen is kipróbálták és semmi baja remélem megtartja a szokását, mert ha nem felgyújtom
Én sem értem zx12jani-é volt a motor, felismertem, levan fényképezve a széthullott váltóval, ugyanazokkal az extrákkal meg rendszámmal csak yoshi rendszer nélkül
Kurva nagyot világit ,és a Diablo corsa előtt is le a kalappal 4fok van kint és mégis tapad . .
Ezt skubizzátok. Megáll az eszem buell kerró elöl egy lengőkar hátul
Amúgy kérdeztem, mi van ha veszek egy újat?...akkor?...akkor kb.5000-ig csöndben van utána megint szól...
ha széthullik akkor teszünk bele zzr1400as blokkot,oszt had szóljon
Nem volt pénz alkatrészre,de volt egy új blokkra?
Szegedi?
Dehát még Ő fizetett 3 kilót a 12-esre a quadért!
Ezt nem értem!