Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát itt van a "kisnaccsád" :
...10 perce született mikor gyorsan lefotóztam.
...és a párom előtt pedig
Hát ,2éve és 1hónapja én is így jártam .Nagyon sok egészséget és Boldogságot kívánok nektek.. . . . . . . . . . . . .őőő+szabad tudni a kereszt nevét?
Köszönjük szépen
pill...
Action és Teve gratulálunk! .
Nagyonnagy gratula a picihez
Hahóóóóóó!
ma délután megszületett a kislányom!
3,76kg és 53cm! volt.....ez kemény menet volt és sokat vártunk rá.....de megérte, megvan!
OK!
értem persze,csak még arra is várnom kell,mert nincs raktáron,de hamarosan jelentkezem
Ha gyári a fényezése vagy nagyon jó minőségű a festés akkor nem lesz baja! Ha alu láncvédőt akarsz akkor azt is hozd el és akkor úgy csinálom a sárvédőt hogy összedolgozom vele! Tehát passzolni fog hozzá! Remélem érted mire gondolok!
akkor szuper,mert alu láncvédőt teszek rá,és azért nem kell a másik .
A levágást ugy érted,h elkészited nekem karbonból,és a kész darbról levágod?
Én ugy szeretném a karbon cuccokat,h nem lesz rajta sem gitt,sem fényezés,csak lakk ha az kell.
az első sárvédőm elviszem neked,és ha arról leveszed a mintát akkor nem lesz baja az eredetinek?
Ohh mid is van fent?
Persze hogy meg lehet csinálni láncvédő nélkülire! levágom róla a láncvédőt és már nincs is rajta! Vagy mire gondoltál?
Elsőhöz kellene a minta !
Mint a Bestiámon!
Szia
Amit beszéltünk az kell minden hamarosan
annyit kérdeznék,h hátsó sárvédőt meg lehet csinálni láncvédő nélkül?
az első sárvédőhöz kellene minta?
Én eldöntöttem valami rövid dob lessz , és az idom mögött közvetlenül, ahhogy az R6.on van Leo vagy valami hasonló a lényeg hogy rövid legyen és brutális hangja.
szeva action barátom kijozanodtál?
tessék felfáradni msn-re
Undertail-om van ilyen!
Hát nekem nem jön be .De a Z1000es viszont ok.
TEVE !
Teve ezt neked meg azoknak akik elhagyták a gyári csavarokat.
csavarszett
Hááá ez a megafóón. Szépet tud dörrenteni
ez egy 30éves z1000resen jól nézne ki,de 12esen
undertail, de tetszik !
Trombita vagy mi a picsa?