Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most találtam rá pont itt fórumon a mocim előző tulajára komplett új váltó és blokk van a gépemben, azért adta el, mert nem volt cash az alkatrészekre......tehát akkor most jól jártam volna?
Szeva,

A felfogatás minden ok... de a benzinpumpa nem jó bele, nem egyezik a két évjáraté a tiednek kisebb a felfogatása. . .
Persze, aztán most volt a Hiradóban is...
Akkó fél perc után,dobjál be 1ujabb 100-ast!
bolond ...csak így lehet megnézni őket és így is csak egy fél percig mutatják
De aranyos. És már a tévében is benne van...
szia, voltam ma bennt Gabinál de fertőzés veszély miatt (H1N1, baktériumok, nátha, stb) csak kivetítőn nézhette mindenki a kis csemetéjét...azért így is élveztük
Szevasztok! Szerintetek a 2000-es évjáratra passzol a 2003- as tank?(nem a boritás, hanem a tank)?
ja ügyi vagy így is kell,minden okés legyen mire hazajönnek de azért te is pihenj mert ha hazajönnek nem biztos hogy sokat tudtok majd ,attól függ milyen lesz a pici
Gratula Cimbi!
nem jó a formátum
Enyém is az volt Videók?
teve itt vok szar az msn-em....
Én is nézegetem a sport dobokat,de én el tudnék képzelni az enyémen egy olyan stílust is mint pld. a cb1000r-en van vagy az er 6n-en hogy nem látszik szinte csak azt mondják hogy nem jók az ilyen dobok a 12esekre!Mert teljesítmény vesztéssel járna!V.ki tud okosat?
Gratula Hencs!
Na ja. Végig bennt voltam vele, el se mozdultam mellőle. most viszont hiányzik...de mire hazajön már átrendezem a szobát, kiságy miegymás...
kitartás
Köszi szépen, aranyosak vagytok
...és persze, vigyázok majd rájuk de csak pénteken jöhetnek haza leghamarabb sajna. Addig meg meló után rohanok majd hozzájuk
sziasztok,,
látom megvan a kisbabátok kívánunk nektek, egézséget, boldogságot,
és alvással teli északákat,nagyon ari a baby vigyázz rájuk,ja és jó a névválasztás az én lányom is Rebeka Dorina,de a teve kislányát is így hívják.Puszi a csajoknak
Dorina ,nagyon szép neve van!
Nagyon köszönöm mindenkinek!
gratttula
Nagyon köszönöm.
Mi a Dorina melett döntöttünk