Most találtam rá pont itt fórumon a mocim előző tulajára komplett új váltó és blokk van a gépemben, azért adta el, mert nem volt cash az alkatrészekre......tehát akkor most jól jártam volna?
szia, voltam ma bennt Gabinál de fertőzés veszély miatt (H1N1, baktériumok, nátha, stb) csak kivetítőn nézhette mindenki a kis csemetéjét...azért így is élveztük
ja ügyi vagy így is kell,minden okés legyen mire hazajönnek de azért te is pihenj mert ha hazajönnek nem biztos hogy sokat tudtok majd ,attól függ milyen lesz a pici
Én is nézegetem a sport dobokat,de én el tudnék képzelni az enyémen egy olyan stílust is mint pld. a cb1000r-en van vagy az er 6n-en hogy nem látszik szinte csak azt mondják hogy nem jók az ilyen dobok a 12esekre!Mert teljesítmény vesztéssel járna!V.ki tud okosat?
Köszi szépen, aranyosak vagytok
...és persze, vigyázok majd rájuk de csak pénteken jöhetnek haza leghamarabb sajna. Addig meg meló után rohanok majd hozzájuk
sziasztok,,
látom megvan a kisbabátok kívánunk nektek, egézséget, boldogságot,
és alvással teli északákat,nagyon ari a baby vigyázz rájuk,ja és jó a névválasztás az én lányom is Rebeka Dorina,de a teve kislányát is így hívják.Puszi a csajoknak
A felfogatás minden ok... de a benzinpumpa nem jó bele, nem egyezik a két évjáraté a tiednek kisebb a felfogatása. . .
...és persze, vigyázok majd rájuk de csak pénteken jöhetnek haza leghamarabb sajna. Addig meg meló után rohanok majd hozzájuk
látom megvan a kisbabátok kívánunk nektek, egézséget, boldogságot,
és alvással teli északákat,nagyon ari a baby vigyázz rájuk,ja és jó a névválasztás az én lányom is Rebeka Dorina,de a teve kislányát is így hívják.Puszi a csajoknak
Mi a Dorina melett döntöttünk