Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor a tiédben van a legtöbb
Én vagyok a harmadik hajtója, 1,2-ért szedtem össze, 47.000 km volt benne, most 55.000 körül járok vele.
Atya.mennyié vetted,mennyit futott,hányadik tulaj?
Időhiány miatt max. egy Szlovák, vagy Erdélyi hétvégi kiuccanásom lesz határokon túl. Az időm nagyrészét Mádzsárhonban töltöm. De nem is bánom, szeretem a hazám. + úgyse bírnám ki, hogy azt a 2-300 ezret ne a mocira kötsem. Annyi mindent rá tudnék dobni még....
szeva teve. már a multkor eltettem egy 10est a körutra, ,de tegnap azt is sikerült elinnom .na hát tehetek én arról,h az a csinos pultoslányka jól megitatott minket.Aztán kiderült,h csak a jattért volt olyan kedves . .Én már most kijelentem,h tavasszal,nem lesz pénzem eu körutra ,mert csöves munkás vagyok. .eseteleg egy M0-ás körut? .
,nem csak te,én is boroztam,de sikerült olyan állapotba hoznom magamat,h ide már nem birtam beirni . .
Jó nektek "ha volt görbe este" már én is mennék valahova bulizni, de nem tehetem meg nincs rá idő. Jövö tavaszvégi nyár eleji projekten töröm a buksimat, Egy Eu körutra gondoltam 12esekkel, viszont aki benne van (kivéve a jól menő vállalkozókat) máe most elkezdhetnek boritékolni egy kis aprót, mert igy első számitások alapján is koponyánként kb 250 300 ezres lessza turné, és szerintem a tél pont alkalmas arra hogy a mocikat rendverakjuk és melozzunk ezerrel. Eksön barátommal már rágódunk a témán, szeretném ha minél többen lennénk, ugyhogy elő a malacperselyt és dobálni bele a pénzeket, aztán május végén feltörjük, aztán GÓ EU
üdv srácok, bocsi hogy tegnap nem voltam de mennem kellet a másik melomba, szal a gátló márkája "Extreme tech"
Nofene... Mindenkinek görbe estéje volt?
Ohhheeeee esik, síkos az út, és hideg van.... Mi kell még egy jó kis téli motorozáshoz? Ja igen! Az asszony, aki megörökíti...
Holnap kimászok a géppel a garázsból ha jóidő lesz délelőtt....
Szerintem a fehér jó lesz.

A fekete feketén nem hiszem, hogy annyira mutatna. Meg a KPM se szereti vizsgán, ha le van sötétítve.
Halli ezt a kettő fajta ledes indexet tudom szerezni 6000 Ft/pár

Ne is mond ,cimbi.
Hihihi hu de sokára lesz megint motorozás
A Borsodi bivalyból Legalább 5Lüveg vót?
Megittam 1 üveg sör és KO vagyok
Te+nealuggyá!
Kezdődik motoros kép/videjó nézegetős évszak egyébként meg kibebaszott szépen szól az a Martint dob
Azért érzed?Csak neked!
Állatkirályság