Időhiány miatt max. egy Szlovák, vagy Erdélyi hétvégi kiuccanásom lesz határokon túl. Az időm nagyrészét Mádzsárhonban töltöm. De nem is bánom, szeretem a hazám. + úgyse bírnám ki, hogy azt a 2-300 ezret ne a mocira kötsem. Annyi mindent rá tudnék dobni még....
szeva teve. már a multkor eltettem egy 10est a körutra, ,de tegnap azt is sikerült elinnom .na hát tehetek én arról,h az a csinos pultoslányka jól megitatott minket.Aztán kiderült,h csak a jattért volt olyan kedves . .Én már most kijelentem,h tavasszal,nem lesz pénzem eu körutra ,mert csöves munkás vagyok. .eseteleg egy M0-ás körut? .
Jó nektek "ha volt görbe este" már én is mennék valahova bulizni, de nem tehetem meg nincs rá idő. Jövö tavaszvégi nyár eleji projekten töröm a buksimat, Egy Eu körutra gondoltam 12esekkel, viszont aki benne van (kivéve a jól menő vállalkozókat) máe most elkezdhetnek boritékolni egy kis aprót, mert igy első számitások alapján is koponyánként kb 250 300 ezres lessza turné, és szerintem a tél pont alkalmas arra hogy a mocikat rendverakjuk és melozzunk ezerrel. Eksön barátommal már rágódunk a témán, szeretném ha minél többen lennénk, ugyhogy elő a malacperselyt és dobálni bele a pénzeket, aztán május végén feltörjük, aztán GÓ EU
A fekete feketén nem hiszem, hogy annyira mutatna. Meg a KPM se szereti vizsgán, ha le van sötétítve.