Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel is megtudnék barátkozni
B@z+ Eksön ha mondjuk kisebbet ütközöl lehet +úszod de,hogy a fejed beleáll a sisakba az tuti .Azért jó az,hogy tartjátok bennem a lelket,hogy mégsem én vagyok a leghujébb kis bolygónkon. A kép ért+kapsz tőlem őőőő mi vel a hangszórók elfogytak akkor 1db ZX-12es dugót hajtókarral .(Ez van a garagéban)
Ott van a szeren a tuning
ez egy eladó gépen volt amit meg akartam venni.hitelátvállalással ment volna,és ezekért az extrákért 300kilót akart kérni de két uj gumival pluszban. 220at simán megér,ha belegondolsz a pc-az egy kiló .Én nekem lehet,hamarosan(januárba) jön Ámerikánszkij államokbúl Muzzzzzzzy 2es szintü tuning kitt ,mert óccsó és és,mert kell .
én nem tákolok,megcsináltatom az egészet karbonból és a füleknél még az is meglesz erősitve
SzöllőPapa adok én neked egy fület,nekem még megvan mind2
Na erre kíváncsi leszek.
Na én erre holnap rákérdezek, mert...........
Erre biza!
http://www.kepesmotor.hu/kipuf... ez nagyon brutálnak tűnik, erre gondoltál? Remélem nem kell linket rövidíteni, mert nem tom hogy kell
Akkor utána járok annak a Micron cuccnak Felakarom dobni pár dologgal a gépezetet felnicsík, emelőszem, plexi, még lehet egy xenon is belekerül
Micron rendszerben állítólag alulról a legnyomatékosabb!Nem rég hirdettek is itt 1et. jó alternatíva.
Szép kipuff, tudhat valamit. Én egy Micron dobon gondolkozom Van egyáltalán Magyar forgalmazója a Micron-nak vagy amcsiból kell megrendelni
én is ennek a verziónak örülnék jobban, mert lássuk be kár lenne megbontani ezt a gyönyörü motort, bár a télen muszály leszek ropira szedni mindenképpen, mert idegesitenek dolgok, legföképpen az hogy csörög zörög az idomzat 3 évesen, elképesztő, muszály ezt orvosolni, arra gondoltam hogy az illesztéseknél, enyhén kap egy sziló réteget a nem látható helyekre, és miután meghuzott rajta, sniccerrel szépen egyenesre huzni, és ugy összepakolni, régebben a zx10-en ettöl megszüntek a zajok teljesen, és észre sem lehetett venni, viszont ezt mindenképpen orvosolni akarom, mert nem akarom hogy a rázkodástól ugy járjon az idomzat mint pár korosabb vasnál. Action gépén is már vannak elrepedt burkolatok, hála istennek az enyémen még nincs de nem is szeretném .
...Jövőre ilyen dobot akarok...
Teteve:Második verzió nekem jobban bejön(Lsl-cucc)!A 12es szériában is gyönyörű gép 2000-2006 ig,kár elrontani.Ha streetfightert akarnék, vennék pld Cbr-919 est vagy zx-6ost donorba oszt építgetném.

http://martindob.hu/galeria_ka...
Bal
oldalon felülről a 2. kép.
ja a képek. az lemaradt kicsit be vagyok fáradva tegnap hajnal óta 1 órát aludtam, és azelött se többet 3 óránál, kezdek kibukni , és holnap reggelig ki kell birnom
reggelt apa, helyzet?
véleményt szeretnék kérni tőled, van 2 verziom a 12-esre, az egyik hogy leboritom az elejét és ilyen lessz , a másik, hogy minden marad, és az LSL-töl rendelek egy superbike kit-et 100Ezerért , te melyik megoldást választanád a helyemben, változtatnom muszály, mert élvezni szeretném a motorozást, nem végigszenvedni, sajna a balesetem óta, ebben az üléspozicióban borzalmasan fály a jobb vállam, és mivel azzal huzom a gázt pihentetésre nincs mód menet közben viszont az ex CBR-em (sárga) azon semmi gondom nem volt a vállamal abszolut szinte alig éreztem, pedig lehetőség szerint azzal is mentem 200 felett.
Marcipán a nők "cukra"!
Aha naon szeretem nézni a motversenyeket. Az F1en a 70körös futamból az első és az uccsó kört nézem csak ,68kört végig alszom. tehát f1 .
ez szép volt a kis kávédarálóval.
Jó reggelt, csak emiatt keltél, ? Irigylésre méltó a fanatizmusod, mondjuk én is fel szoktam kelni ha motor vagy forma1 van Azzal a külömbséggel, hogy nekem minden nap mindenképpen fel kell kelnem.
Pszt-többiek alszanak,mi+nézzük a 125 vörsenyt.