Nagyon punnyad a forum urak, hol vannak a többiek, Biztosan nem motoroznak, vagy ha igen akkor Őrültek. Én a robobgórol is majdnem lefagytam. Nem ide tartozik, viszont megkérdezem töletek is van egy Orvos barátom, el szeretné adni a Triumpf St Sprint-jét 2006os makulátlan kék 2 guriga az ára tizenezer van benne mindösszesen, ha valakit hallotok aki ilyet szeretne akkor csinálgatok pár képet róla. üdv
Na ez nekem Kínai! Viszont az 1kiscement1kismész ,na az megy. emdp-őőő az mi?elveszett motor alkatrészeim deponálása és utánam küldése postai úton?v-mi?
A Suzuki quad(amit a 12-esre cserélt) előtt is crossozott,csak a doki javasolta neki,hogy váltson,mert sz@r a dereka,ezért vette a 4 x 4-es quadot.Legutóbb is egy ilyen RMZ-je volt,úgyhogy most nem érdekli a doki véleménye,megint crossra ül vissza,mert ez a dilije!
Így tehát ez marad egyelőre,de ki tudja mit álmodik holnapra!
Életében biztos volt már vagy 15 motorja.
Alkoholistadisznók ,most jöttem AB-CD koncertről jó volt mint anyámnak mikor végre kibújtam! No De mi a f@saztól fáj a fejem?. Hencs:aztán ha gyerek születik eme nagy családba képet fel rakni,hagy igyunk a gyermek hosszú él-tére. AAAAlszotooooók?
csak meg akartam tartani az "alakzatot" , hogy ne legyek takarásban senki mögott...viszont köszi a tanácsot valszeg így szoktam meg...rosszul
De majd javítunk rajta
Persze, azt megértem, mert MÉG nem vagy ránőve a 12-esre, h a klotyóra is avval járnál.
Nekem is volt. A tükre meg a kormányom közé nem raktam volna be a kezem. Kanyarban főleg este, ott okés, de én az egyenesekben néztem a 100-ason. Ott kihúzódhatsz. Úgy szoktam, h kint megyek, aztán ha jön autó akkor a sávom közepére bemegyek, aztán ha elment, akkor megint a felező mellé közvetlen. Pár rókát, meg nyulat megúsztam már így.
Bár lehet, jó lett volna otthon pörinek...
Így tehát ez marad egyelőre,de ki tudja mit álmodik holnapra!
Életében biztos volt már vagy 15 motorja.
De már azt is elcserélte egy 2005-ös RMZ 450-es Suzukira.
Ezt már megtartja.
Csütörtöktől napos idő 15-17fok!
Aki tud az jöhetne
Arra én is szoktam figyelni, még ha 2en megyünk is.
Jaja, majd megszokod máshogyan.
De majd javítunk rajta
Persze, azt megértem, mert MÉG nem vagy ránőve a 12-esre, h a klotyóra is avval járnál.
Nekem is volt. A tükre meg a kormányom közé nem raktam volna be a kezem. Kanyarban főleg este, ott okés, de én az egyenesekben néztem a 100-ason. Ott kihúzódhatsz. Úgy szoktam, h kint megyek, aztán ha jön autó akkor a sávom közepére bemegyek, aztán ha elment, akkor megint a felező mellé közvetlen. Pár rókát, meg nyulat megúsztam már így.
Bár lehet, jó lett volna otthon pörinek...