Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...lehet igazad van
Viszont ha őszinte akarok lenni, van amikor ronyózok a kanyarban(bizonytalan vagyok), hogy be tudom-e venni .
Ez azért van mert kurvára féltem a vasat, nehogy eldobjam.
A másik: volt olyan mikor azt mondtam, "szűkre veszem"...nem a "szélén ahogy írtad" de a szerpentinen jöttek szemben is ...egy gyökér autós kis suhanc...ő is úgy gondolta, hogy "szűkre veszi"....de autóval Azt hittem besz@rok
Na ja, lehet még nem tud rendesen kanyarodni...
Majd adok leckéket, az apjának, h tudja tanítani...
Amúgy, akartam mondani, h este ne az út szélén menj inkább, hanem bent a felezőn, mert ha valami megindul az út széléről akkor nem sok esélyed van korrigálni.
hülye ...először gyakorolni kéne, nem?...mondjuk egy gixxxszerrel?
Már így lehet tudni? Tök kemény. És hány naposan fog ülni a ZX-12-őn?
köszi,...amúgy kiscsajszi lesz ..........ha végre egyszer megszületik
Sok sikert! Szurkolunk! Az mind1, h fiú lesz vagy lány, a lényeg, h motoros lesz...
hali,...hát persze. Úgyis írok majd ide is, de ez csak jövő hét lesz...szerintem. már amennyit értek hozzá
Aztán a képet toljad ám majd a kis manusról...
rendben
köszi hogy maradhat egy kicsit a vas, nem erre számoltam. Valahogy majd meghálálom, találtam egy másik slick-et de azon már egy deka minta sincsen a Streetfigteremen volt rajta azzal nem merem elhozni ilyen időben, inkább kivárom az uj gummát.
Ha jövőhéten viszed gumiztatni, majd elviszed. Addig maradhat nyugodtan.
Persze, hogy a párom mellett leszek , a főorvos azt mondta, a hétvégét még várjuk ki
Vigyázz rá . és ha itt az idő akkor legyél melette sokat számit hidd el, A legszebb dolog ami érhet a közeljövöben. A moci meg ha utban van elviszem.
Tegnap bevittem a kórházba, benntartották de még semmi...
Gyerek csináló itt is a motor?
szia, ez a buzi szerelő nem küldte a gummát, vasárnap megy le a kollégám a térségbe és megkértem hozza fel nekem, elméletileg hétfőn kapom meg a gummát, kedden meló szerán tudom levinni, ha utban van szolj aztán elviszem. Ne hari de nagyon el vagyok uszva meloval. Mizujs Apuka vagy már? Asszonykád rendben? üdv szép időt a hétvégére
Szép jó estét mindenkinek . Mikor akarod vinni szerelőhöz?
Köszi Amúgy letetted már a gépet?
Az robbant el alattam, kurva jól tapadt meg minden annyira nem is zabálta fel, de mégis az ut végére elszállt. és nem mentem vele 1500at sem. Mind1 most felgumizom és majd reménykedek hogy nem lessz gáz vele, (már megvettem a gummát és jóárban a párt)
Miért nem slickel jársz óccsó=fog mint fekete festék és 1500km na de 20ért házhoz?
Hali!
55-re emlékszem- Üdv,
D
üdv szölö papa, arra a motyora nem tudunk valami csereberét kitalálni? Laptop komoly mobil ilyesmik? mert most kp nincs vagyis kevés van. kb másfél honap mire egyenesbe jövök, most épp gumiznom kell a vasat (70E) másfél honap alatt másodszor.
Szeva Pupu! Van hátsó villám de ha eladom 40pézért mit kezdek a vázzal +nyúlvány+első villával és kerekekkel? .Viszont ha a40et +szorzom4el cakli pakli vihető. Más: a kert jelentem tutti!
ez nagyon rokker! nekem is
Szép jó reggelt mindenkinek itt egy kis olvasnivaló. A streetfigtert nézzétek meg kib@szott jol néz ki ilyen lessz az enyém jövöre üdv széles utakat