Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz PAPA
azt kérdezném,h van-e neked jó állapotú zx12r hátsó lengővillád?
És ha van eladod-e?
És mennyiért-e?
A kert kész van-e?
. . . . .
na jólvan lásd kivel van dolgod viheted, jössz egy fagyival.
lépnem kell majd holnap folyt.vége a melónak mek haza végre teve bácsihoz
NAAAAAAAAAAAA - . . .=60
51forint!
ötven forinintot? akkor meg van véve
Akkor nem eladó ! Tévének kell kifizeti érte az a50est
na mi van itt sehol senki,babyke legalább te írjál valamit,olyan lassan telik az idő,szar ez a du-os
Ne áruld a Dobomat,
Ok rendben! ha gondolod lelakkozom én is!
Raptor dob van eladó !
Érdekelne valakit? (lecserélném józsimurára,ha megvennétek )
Ára: fogalmam sincs,de szolid,jó hangja van,nem elég hangos nekem,vagy már süketülök

Domizx12 Szia!
a raptor dob a tiédre mennyi volt újonnan?
Szia köszönöm a választ,még meglátom,mert most van mire költenem
Na szuper minden uram annyiért kell minden sorban.de előtte még egyeztetünk hamarosan telefonon. a karbon idomot amit készitesz nekem kell lakkoztatni? vagy a gyantát fel lehet polirozni tükörre? ?
Körbenézegettem a gépet, de nem találtam rajta letörött fület vagy hasonlót Azt hiszem 2009-re befejeztem a motorozást . Ilyen utolsó szemét időt......műszaki vizsga szintén kilőve, most reggel indultam volna, de az utca végén vissza is fordultam a picsába....életveszély
majdnem mindenkinél le van törve az a fül tipushiba
a balos dekli alatt olaj van .
Nekem is ugyanott repedt el mint neked Action és még azt mondták a Kawanal hogy megnyomtam v.hogy.Egy nagy sz@rrt.Mért nem vallják be hogy gyári hiba.Ja a két nagyobb idomtakaró engem is érdekelne.A bal oldali dekli alatt mi van?Az csak egy takaró vagy ha leveszem dől az olaj?
A takaróidom a tank és az oldalidom közé kettő kicsi és kettő nagy üvegszálból 12 e míg karbonból 25 e körül!
Dekli sablonom nincs már meg! Hátsósárvédő üvegszálból 10e míg karbonból kb 20 e!Első sárvédő sablonom nincs!
Hello. Új ára 1149 USA $ azaz kb 210.000. Ft. Tekintve,hogy használt és kicsit sérült 60.000.-ért adnám,ez az új árának a 30%-a.
Szia mennyiért válnál meg tőle?
Rendben holnap itt leszek,a 3szög a hütő alatt van,a két oldalidom között,de holnap lefotózom. hello
nyertél egy kéthetes alig használt félpanziós utat Kazahsztánba !
,Te há Ő nála van a puska he?
Na ,most tiplizem! Holnap jelentkezem! Asszonyállat fellőtte a pizsit!
4000-ik voltam! . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .