Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MannyiHUF? Még nem tom! Holnap megmondom! Megnézem mennyi anyag kell bele! 100 ezer alatt lesz!
Ami belül van az első lámpa alatt? Jobb és bal? Az első 12-es-hez van! Ha nem dobtam még ki!
Elméletileg ez igaz is,csak ez 1 elég súlyos motor a Zx-6on és k7-en bizonyított, persze+ér 1 próbát .Sablon deknit tóók adni. a többit majd úgy is észre veszed.
na akkor az lesz az enyémre való és mennyi forint lenne a két oldal legyártása? a tankboritás tetején lévő négyszögletü fedélen még gondolkozom,h mit kellene vele kezdeni
a hütő alatti 3szöghöz van mintád?
az enyém már csuszott és karcos,azért is kellene a boritás
Azt tudom hogy ami nekem van az a jobb és bal oldalon is két részből áll! Fent a műszerfal mellett kicsi míg alatta a nagy!
nem egyformák,a régebbi elejünek szerintem más,mert ott nincs burkolat a müszerfal körül Szerintem két fajta van .
Jaa nem egy réteg karbonból kell azt csinálni! Szerintem a karbon védő kuka egy esésnél de a dekli marad!
Eksön figyu ami a tank köré kell karbonból az ok, nekem ugyan ott kaki akkor ez tipus hiba?Viszont a bal oldali dekni fala buzi vékony(cseréltem már)na arra kb annyit ér a karbon ,mint pld ha motrozáshoz veszel fel a térdgatya és pólóra 1eső overált.Ha csak el döl a gépünk attól berepedhet,szted csúszdánál ?
Lehet hogy mindhez van szerszámom! Ezek egyformák az összes típuson? Lehet Deklim is van! Ha nincs kell a minta! Holnap megnézemmi van hozzá! Ja a tank burkolat tetején az a műanyag az tuti nincs!
nem láttalak,csak mondtad,h kertkarbantartás helyett motoroztál,és gondoltam,h elszaporodtak és nagyra nőttek a gazok,meg az ecetfák. . .
kellene a deklire egy karbonboritás,és a sárgával jelölt részeket kellene karbonból megcsinálni. Gondolom neked meg kellene minta.
Láttál vagy hallottál b@z+?
Fát vágtál? Én meg egy 318as Bmw e36ot gyorsulása 100ra kb fél óra
Ki adott a nagy motorgyilkos kezébe egy láncfürészt
Képet róla hogy miről is van szó!
Maegész délután 1Husgvarnát hajtottam !Irígykedtek mi?
áááá az ott van a szeren az biztos
köszi az infókat,megnézek egy olyat is,de a ARAI RX-7 GP izgatja a fantáziámat
... a képet ma reggel csináltam, hogy teve papa nyugodtan tudjon este durmolni, megvan még a "kicsikéje"
kékes-árányozott gucci felnikkel . eddig a Tevéé volt de eladó a legjobb ajánlatért vagy cserélhető Audia8 4.2 quattro-ra ,h télen legyen mivel rájolni
Te is tolvaj kamionosokat szoktál+buktatni?