Hááát ennyire nem ástam bele magam a kulisszákba de szerintem, biztos a védelem, nem egy Arai minőség, de nem véletlen használja Rossi úr is Szöllő papának is AGV sisakja van csak festve
Szia kellene nekem is gyártani ezt azt,pl a gyárilag gyengén gyártott füleletört takaró idomot ami a az oldalidom,és a tankboritás között van,érdekelne karbon első-hátsó sárvédő de az ráérős,mert gondolom,h nem fillérek.
Csumi Hát a szervizelés, még ott tart, hogy anyagbeszerzés, holnap jön meg a gyertya, meg ha hazamentem megveszem az alajat, csütörtökön meg műszaki vizsga a bukóm az AGV Stealth nagyon fasza könnyű bukó, szerintem egész halk, bár viszonyítási alapom nincs nagyon, mert már 4 éve ez van nagyon jó a szellőzése, lehet nyitni-zárni a szellőzőket. 4 éve vettem akcióba 70-ért, most asszem 85-ért dobálják mingyárt utána nézek és írok pontos árat
most nem tudom,h mi legyen most boltoljuk meg,vagy várjam meg mig Teve vesz rá egy yoshi dobot...na alkudjunk meg és kapsz még egy gyári dobot a másik oldalra is .
Kétféle héjméret
Páramentes plexi
Extra szellőzés
UV védelem
Ergonómiás komfort
Párnázás higiéniailag kezelt
Kivehető, mosható bélés
Karcmentes fényezés
Eztetet írják róla
De ha eladom a feketét a garázsból, lehet hogy fussa majd valami ütősebbre
Mi kellene karbonból?
Azt akartam kérdezni,h milyen bukód van? jó a hangszigetelése ?
Mennyi volt az ára?