szevasztok na én most értem haza tegnap elfelejtettem,h 7től munkaidő van ,és egyből mentem dolgozni fél 9re .
Fasza volt a gurulás,főleg az utolsó együtt töltött kanyargós rész,na azt nagyon élveztem várom a képeket vigyázzatok magatokra
Ne hari mi sem velecére indultunk, elindultunk és mondhatom azt hogy menekültünk az eső elöl felnéztünk az égre, hoppá arra tiszta az idő irány csákvár, ott KV pisi kaki, utána velence felé terelt minket az időjárás, aztán bevágodtunk érden egy mekibe, kaja kv stb. és irány Tatabánya, közben engem elért a végzet, lassan többe kerül nekem a gumizás mint a benzin., üdv
Megjöttünk rendbe vagyunk, én a végére kaptam azért egy totál durrdefektet ugyhogy az ucsü 5 km-ert lépésben tettük meg (ujjab gumi vásárlás). összeségében nagyon jó volt voltunk velencén mociztunk1 nagyot képeket majd oszi barátom fog feltenni. szebb napot . üdv mindenkinek
Ha Övárosnál jössz ki akkor 13.45kor legyél ott és oda jutsz ki a körforgóhoz, ahhol mi leszünk hencs-el. Ahhogy érzed az azért jobb mert nem kavarogsz.
M1esröl a második Tatabányai kijáro (nem óváros) ott lejössz a pályárol és eléred tatabányát akkor jobbra fordulsz és azonna meglátod a mekit, a meki elött beboritasz jobbra (kicsit szar az ut) és a koppanásnál (autokereskedés) balra , ott egyenesen koppanásig és egy KOCKA pályához hutsz el ott leszünk, ha nem megy ne kavarogj hivj és kimegyek eléd, de egyszerü és ott leszedheted a paracsikodat.
Fasza volt a gurulás,főleg az utolsó együtt töltött kanyargós rész,na azt nagyon élveztem várom a képeket vigyázzatok magatokra
Jó volt gurulni srácok. A végére a defekt nem kellett volna.
Képek holnap reggel melóból...