Szia ,én a domus-nál lakom,de akárhol találkozhatunk
csak nem vágom,h hová kell menni...Dunaujvárosba,a dunahidhoz?
és oda hogy menjünk? autópályán az M6-oson?az kb 85km.
Tisztázzuk,h hová kell menni,és ugy induljunk,h odaérjünk 11re
Teve ne izéljél már,gyere mer kikapsz neked vissza kell jönni pestre,és jönni velünk D.ujvárosba
Csak vissza kellet olvasnom, Hát "erős lessz a 11 óra, Debrecenből hogy jutok Paksra? Rövidebb ha onnan mennék? vagy mindenképpen kell érintenem pestet?
gyerekek, meddig lehet csatlakozni, nekem még vasárnap reggel le kell ugranom Debrecenbe a szerelőhöz, ott van nála egy nagy rakás pénzem, elvileg én 8ra lent vagyok, és remélem azonnal tüzhetek vissza. Időket kérnék szépen, mert szeretnék ott lenni, ennyi sok "testvér" motor nagyon jól mutatna egy közös fotón.
Helló,
Köszi Cimbi, gondoltam, h valahol arrafelé lehet. Menni akartunk mi is arra idén, csak válság lett...
Jövőre viszont tuti megyek. Ne lássuk a képeket!
Na mész a p.cs.ba Eksön ,még hogy milliomos?kikapsz !A hallé kb 3-4 liter benzin ára ,így gút ?Paks találka 11-12 között ha ti Pestről jöttök itt a Duna hídnál én bevárlak benne teket+a Macipánt is oszt gó vityához!Hát ennyi végea szezonnak. Ja+hátha NInjaKillert is láthatom "LIVE" ben.
Szöllő Papa! vasárnap Pakson rendezünk egy 12es találkozót
Teve,és én tudunk menni De mi nem vagyunk milliomos vállalkozók ,és ha az ebéd drága akkor azt kihagyjuk,mert drága benzin ,na várjuk a választ
Bódogság ilyen sok Bestia tulajdonost látni itt , bele értve magamat is. Vitya :szomb vagy vasárnap délután tolunk 1hallevat a csárdában(Paksi) hát ha lessz még itt rajtunk kívül is jelentkező .Pestiek-Marcipán-őőő fiuk?1kis ebéd utána-ki hazudik nagyobb végsebességet verseny +néhány fénykép készítése. ŐŐŐ én szombaton csak délután érek rá vasárnap viszont szabad. Na akkó fel dobtam a labdát. . . . . . . . . . . . ui:(pesze idő járás függvénye)
Ja ja nagyon jók ezek a sasok,bár azt mondják a régebbi évjáratok még durvábbak 2000-2003-ig.én is nyomtam 2003-ast valóban idegesebb mint most a 2006-os.Telóban hogy volt e változás azt nem tudom de lehet mert a visszapillantó tükör is kissebb azt hiszem 2004-töl.
Ezt így hidd el neki, ahogy mondta nagyon durva, hogy egy ekkora debella motort ilyen könnyű kezelni...meg sokkal stabilabb is az R6 után, mert elöl annál 120/60 volt és kicsit billegett vele kanyarba.....tehát úgy összességében istenkirály, szebbetjobbat nem tudok rá mondani ez meg marad örökre ennél jobb nem kell (mert nagyon nincs is )
csak nem vágom,h hová kell menni...Dunaujvárosba,a dunahidhoz?
és oda hogy menjünk? autópályán az M6-oson?az kb 85km.
Tisztázzuk,h hová kell menni,és ugy induljunk,h odaérjünk 11re
Teve ne izéljél már,gyere mer kikapsz neked vissza kell jönni pestre,és jönni velünk D.ujvárosba