Szasztok Bestiálisak ,számtógép montorom szerlőnél vagyon ezért most is vendégségben netzem.A tegnapi gurulda tényleg sztem jól sikerült normális tempóban 1mást +várva kúúltúúráltan a hogy köll. örülök,hogy találkozhattam veled Domi és Eksön +Vityával újra,Marcipánnal +szerencsére a sokadik közös gurulásom volt remélem nektek is ízlett pld a Szöllőlé?Fiúk Szóval Szöllő papa +nézte az ujj onnan vásárolt gépeiteket (tüzetesen átvizslattam)és azt kell mondjam B@ZI JÓL VÁLASZTOTTATOK! . . . . . . . . . . . .üdv Szöllő . .
Nagyon szépen mutatnak a foton a járgányom, sajnálom hogy nem tudtam eljutni, remélem még idén lehet hasonlórol szó, mert ott biztosan ott leszek, akármi is legyen megoldom, de tényleg minden vágyam lett volna lové is megvolt rá, de kersztbe tettek, és egy félkész motorral nem hagyhattam ott a barátomat 220 km-erre az othonától, remélem nem haragszik rám senki (de én nagyon magamra), jó lett volna ha az enyém is ott viritana a fotokon, föleg most hogy kapott egy full polirt meg vax-ot, kárpotlásul aki fel tud ugrani bármelyikötöknek segitek egy ilyen full polirban, de csak az esti órákban. (action barátom már élt a lehetőséggel, és hát valjuk be csodákra képes a gépi polir meg a vax, gondolo ezt a motorja állapotárol levágtátok, pedig elég lestrapáltan vette át szabolcs az eladótól. üdv mégegyszer elnézést srácok.
Viszont 1 dologra jó volt a tegnapi nap fogyaztást mértem, és a következő adatok jöttek ki. 2 személlyel 100-150 autopálya 8.2 ugyanez 200 átlaggal, 180-240 az 9-10 liter, és ha betartva a kresszt 1 személlyel (4es ut volt a támpont) 5.5 liter, vegyeshasználatban város országut 7 liter és nyelezve stiften 60 km alatt 7 liter (10-12/100 Km) tegnap belevertem 600 km-ert ilyen olyan tempóban üdv.
Üdv srácok, sürü elnézést elösször is akik számitopttak rám, az hogy min mentem keresztül tegnap senkinek nem kivánom. De a szerelőkkel vigyázzatok, (ezért csinálok meg mindent amit tudok) Debrecenbe vittem le egy barátomat a motorjáért, és gyakorlatilag béreltünkegy mühelyt mivel a motor 8hetes ottállása alatt semmi érdemleges nem türtént, azt hittem szétrobban az agyam, gyakorlatilag egy izzé porrá szedet vasat találtunk a mühelybe, pedig mi ugy mentünk le hogy lábon hozhatjuk. Áhhh, az egész hétvégém tönkrement emiatt ma hajnali fél 4 kor értem haza, szedegettem a barátom motorjárol a lehulló alkatrészeket. mind1 egyszoval rémálom soha többé nem megyek oda. mégegyszer elnézést srácok legközelebb összehozzuk
Nagyon jók a képek gyerekek,én is mentem ma közel 400km-t,nem tudjátok hogy mennyibe kerülhet az oldalsó motordekli az egyik bratyesz lecserélné mert megütötte a bal oldalit előre is köszi ha tud v.ki árat mondani!
szia,én is hivtam egész nap,de nem vette fel.Sajnos nem tudom a számát senkinek rajta kivül Szerintem semmi gáz,csak motort szerelnek, 10kor beszéltem vele akkor értek oda.
szia,segíts nekem teve még nem jött haza elment Hajdusámsonra a szerelőhöz a teló kikapcs tiszta ideg vagyok nem tudod véletlenül az imi számát?neked nem beszélt rólla?
http://kepesmotor.hu/motorblok...
Ha kell privátban megadom Imi számát.Ha arról az Imiről van szó akitől vette a sárga cbr-t
de akkor is a Marcipáné a legszebb és nem eladó . .