Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hahó srácok! Tatabánya tisztul rendesen
Remélem nem csak én vagyok még optimista
utólag rájöttem,h kinek szólt
és köszönöm az infókat
csak nem motorral mész?
Ajánlanám az előzmény használatát. Amúgy fél 1-re Tatabányán eláll. Legkésőbb 3-4 óra fele valszeg Pesten is.
Komáromban már 100 ágra süt a Nap.
Dobj kerlek egy arat ide: doman.attila@waberers.com Delutan Ttbanyan leszek, leboltolhatjuk szemelyesen.
D
hol áll el? országosan?
2 óra múlva eláll.
akkor a kert tovább fog nőni
Sztálinváros:Az eső itt is esik, az Egri Medina viszont finom!
Hali, Tbányán is esik rendesen
áhoj
na mi lesz máma? itten pesten szakad a zeső
mondj egy elfogadható árat és leveszem
cső teve vagyok elvileg délután jó idő (jobb) lessz. részemröl mehetünk most száritopm a cuccaimat mert kicsit fossá áztam
ŐŐŐ Szicíliában most milyen idő van?oda vágyom (én leszek az új Don Corleóne)
Afrikába?
szia csak de re mondott esőt most hallgattam itt nem esik csak néha szemerkél majd arra megyünk ahol nem esik
Reggelt. Komáromban esik mint állat...
Nekem a gurulás elmarad, de sztem arra mennek a felhők is...
Jó reggelt mindenkinek vagyis jobbat
Szevasz Kozi,az nekem is letörtek azok,most vagy +oldom úgy,hogy teszek alá 1közbetétet ami a kettőt össze fogja és csavarokkal rögzítem.Vagy- van it 1 Basi nevű fórumos aki Karbonból le tudja gyártani mind 2oldalit.
Segítség kellene srácok v.ki tud 12-es re idomokat,igazából az oldalidom és a tank közti idom kellene letört az egyik fül a rezgéstöl
Srácok, én most lelépek. Reggel felnézek, hogy mikor indulunk majd.

sziasztok
Hali!
Ha nem boltoljátok le, engem is érdekel a bőr.
Üdv,
Domi
Sziasztok!
Látom akkor a holnapi gurulás még áll, csak az indulás kérdéses... :)
cső skacok most jöttem meg Százhalombattáról olyan király volt 3 első helyet elhoztunk ott tök jó idő volt napsütés motoros is akadt bőven, de inkább tűzoltóautóval volt tele a város,remélem holnap is jó idő lesz
Ilyen Tökéletesen ellátja a funkcióját. és még a táskámat is fel tudom tenni, csak mosáskor veszem le ami mostanában elég gyakori.