Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:) jó, szuper.
reggel 7-kor tali de Tbányán hol lesztek?
Esetleg valami konkrétabb uticél is van már vagy csak úgy ahogy én szoktam(felkelek és amerre van kedvem) :)
helló,ne itélj elsőre
itt minden 12es tulaj a testvérünk,és nem kell aggódni a tempó miatt,mindenki máshogy hajt,de ha együtt megyünk akkor Együtt megyünk,és alkalmazkodunk egymás tempójához
Holnap várunk szeretettel,és ne aggódj mert nekem kockára kopott tükör radiál van hátul ,tevének,meg vágott slick,ugyhogy nem vagyunk hülyék,és nem akarunk meghalni,csak motorozni egy jót
bocs :) látom kicsit túltoltam,...azért nem 60-ra kell gondolni :):)
Pont fel akartam dobni a témát csak nem szeretnék tolakodó lenni...viszont rólam egy kis infó:
Két fajta motoros létezik,
1....beszarok ha csúszik...
2....leszarom ha csúszik...
jómagam az elsőhöz rangsorolom ezért nem akarom elrontani a "tempótokat" másrészt nem kérdés, hogy szívem szerint csatlakoznék! Egyértelműen!
Amúgy már hetek óta figyelem a fórumotokat és szerintem elég gyors tempó hívei vagytok. Ezért is csak most és félve regisztráltam...
Nem igazán tudom, hogy nektek mi a "normális"?
Félek nem férek bele a képbe...nem akarok senkit feltartóztatni az élvezetes motorozásban. Szerintetek?
OK reggel 7re ott vagyok
Én is esőmenő vagyok bár a slick nem kimondottan alkalmas, de ha esik akkor majd lassitunk a tempón, ujdonsült Tatabányai barátunk is csatlakozik holnap az "ezüstnyillal"? elvileg T-bánya az indulás, 3db 12es jol muatna egykupacban, majd megyünk arra ahhol nem esik
Ha csapatba voltam akkor lehetséges, ha egyedül láttál akkor tuti nem én voltam pakson...
holnap mi lesz báttya?Én megyek esőbe is,az egész országban ugysem esik mindenhol
azért kérdeztem,mert amikor ment a BRIGÁD(5db zx12 vel) át pakson,akkor jött szembe egy olyan mint a tiéd.És nem volt ismerős senkinek,intettünk is egymásnak,de nem furdult utánunk
Szerintem is azt vedd bele,mert hamarabb eléri az öntisztulási hőmérsékletet,és amellett,h tartósabb,jobb és pontosabb a szikraképdőzés magas fordulatszámon
meg ugye nem viccből tették bele gyárilag
Akkor érdemes ráfizetni köszönöm az infót!
Igen, Tatabányai vagyok...most is a garázsból nyomom (közben pucolom a vasat) :)

...az irridiumos gyertya egyébként jóval többet bír(nekem 26000 uán is még agyári van.
Mivel nem kis meló cserélni ezért a gyár ezzel adta ki a zX12-ket...ha jól tudom
Én a sárga cbr-embe tettem iridium gyertyákat, hát mintha jobban kiforgott volna magas fordulaton is tökéletesebb a szikra, és jóval tartósabb mint a sima gyertya.
Nagyon szép gépezet Gratula hozzá
Köszönöm,

próbáltam már éjszaka nyáron a százason 140-el, mintha nappal lett volna :)
tatabánya? netán ott is laksz? Csak nem kategoriatársra leltem
Pont ezt vártam, hogy valaki leírja Motul 5100 mindegyik motorbomba ezt használtam, de akkor a ZX12-ben is lesz apropó mivel tud többet az iridium gyertya standardnél? Csak annyit tudok róla, hogy 5500 nem 3500 amiért vesztegetik....
szép a géped faszák ezek a nagy lámpák gondolom jobban világit mint az enyém
...a fogyasztás a benya min.-től is nagyban függ. Nekem "lájtosan" 5.4 alá még nem ment (tatabánya-balatongyörök-tatabánya)kényelmes túratempóban(80-110)bár kissé bünti volt már még nekem is :) a max a csuklódtól függ :)
Amúgy EvoNeo99-el 0.5-el kevesebb/100km...lemértem és kultúráltabb lett picivel(kevésbé csörög be alul)
Hali!
Zsír a gép Hencs, én kawába Fuchs silkoline pro4 10w-40 race-t teszek, 2500/L. Ha a moto gp-n bevált nekem is jó. A haver hondája mióta ilyet használ nem csipegeti az oilt.
Én az adalékokkal kapcsolatban csak annyit tennék hozzá, hogy valóban működnek(legalább is a prolong-autóban) viszont van egy úgynevezett hatás mechanizmusuk így folyamamtosan kell őket alkalmazni a folyamatos védőréteg fenntartása végett. Nade, ha utána új olajcsere kell, alkatrészek szét-össze annak sok értemét nem látnám(ezért a "melyik a jó olaj" téma).
Hallottam adalékolt motorról melyet a beindítás után:kuplung be, egybe be, kiplung ki,...nem történt semmi csak felpörgött! rgo kuplung szét-össze újra.
Na azért ne tedd bele,mert hibátlanul működik!
3 litert így se,úgy se fog enni,az biztos!
mondjuk az enyém 5.5 re is lement tojásgázon, de volt hogy megette a tankot 110Km alatt Mondjuk ezutobbi nagyon komoly tempóban (természetesen nem eszi az olajat 14ezer van benne)
Szia Action13!

A vasat most július közepén vettem...igazából elég sokat megyek vele (a hétvégék szabadok)éa azóta 6500-at tekertem bele...
Egy olyan motorba,ami nem zabálja az olajat nem szabad beletenni!
Fogyasztás?
Így is úgy is esznek ezek rendesen,ha cibálva vannak.De hát abból van a teljesítmény!