Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva!
Engem lehet érdekelne a tankbőr
Mi minimum a Malomvölgybe Hekket zabáni aztán lehet hogy szlovákia Majd kialakul
Már észrevettem az adatlapodon!
Szeva!Most már nem,mert csináltatok egyet,de 1 képet feldobnál róla?Elöbb is szólhattál volna,3 hete még érdekelt volna!
Na jó estét mindenkinek,micsoda Új arcok vannak itten-ni (aminek én örülök )ki hova megy holnap?
Hát igen,nem rossz,hála BODIS Sándor urnak,most már szépen is szól!
A 10-esen szol.De elötte 7-esem volt,és alapjáraton azon is szolt a kuplung,ott még én is azt hittem,hogy valami baja van.De aztán megvettem a 10est,és azon ugyanugy szól.
szép a géped basszus és Ő is 200 lovas. ezreske létére
cső. A 10esen szolt a kuplungod vagy volt ilyened is kicsit megnyugtató az baszta legjobban a csörömet, de most megnyugodtam, gondoltam hogy 12ezer után nem nagyon kellene megszolalnia föleg mert nem pályagép volt. .
Hi!A kuplung az én motoromon is szólt,0 km-esen is,szoval ez valoszinü kawa betegség.
Dolgozik, reggel végez, délbe megy a gumikért ceglédre remélem a szerelő is eljön
este jelentkezem.ZIL ott lesz?
oks
de kell,már megbeszéltük.
te most mi van a gummával ne kell? látom keresgélsz
A retorzió a szerelésekért Gusztávunk. Este lehet de délután nem
mi a rák került 5000be?
üdv látom vásárolnál tankbórt, lehet hogy eladom az enyémet. üdv Gábor
Szasz Szöllő!Amit tudok,hogy kéne:első futómü,villaösszekötő alsó-felső,első lámpa,kilométeróra,segédváz,jobb oldali lábtartó,oldaldekni+idomzat!Ha van valamid,akkor szólj!
Papa én 24 be vagyok, de randizni csak 8 után, mert 5 ezrembe került a tegnapelött, bár örülök hogy ennyivel megusztam
mámma éccakás vagy?
7 az nekem korai 7kor váltanak le budapesten kb 8 kor tudok elindulni haza én a de 10- 11-et javasolnám akkor már az utviszonyok is jobbak a hajnalinál, az uticél hmm kitaláljuk, ha van ötlet akkor hajrá, a Tbánya topicba is irok, lehet hogy picivel többen leszünk 3-nál.
gondoltam mert 7.30-tól világosodik...én kb 8-8.30 körül szoktam indulni de alkalmazkodom, nem gond.
A terv amúgy jónak tűnik :)
Ma fel kell ugranom törökbálintra 16.00-ra de este figyelek majd...
Azt tudjuk Action mindernki másképp hajt 4 perc II ker Árpád hid XIII ker. hmm
elég tempós. De félretéve a viccet , turázni megyünk és a 12es szeret kajálni nagy tempónál, és lássuk be Gazdasági vállság van, és nekem még utastársam is biztosan lessz ugyhogy nagy tempó kilöve tartósan.
a 7nem biztos,csak Tévét akartam vele idegelni
figyeld a fórumot és megbeszéljük,h mikor hol,és h hová.
Malomvölgybe készültünk,de ha esik akkor oda megyünk ahol nem esik