Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kaptál fizut? hmmm a laptoppot nem viszed el, ?
Köszi PAPA a képeket
Vitya-hát ez az album elég fasza lett
7végén motorozás? Kaptam fizut a pizzát én állom
A kert kész van már vajon
Összeválogattam pár képet fotógalériának, had nézegesse a nép a nagy ninjáinkat ha módosítsak rajta valamit szóljatok!
Vitya és Action
Hát ezzel több probléma is van 2007es ugytudom nincs az enyém volt az ucsó 12-es és az biza 2006os . A ruházatról beszélhetünk, de ugy hallotam action-tol hogy a tied sincs lepukkanva.
beszéltem a paraszt szerelüvel Action, a Zoli fogja felhozni vasárnap a gummákat ugyhogy azzal max hétfőn tudok motorozni. Nem adta fel természetesen. sorry. de attol még mehetünk. üdv
Dömpi barátom otthon érezte magát.
Én meg csak tapogatózom.
már el is kezdtem a gyurást újra....be is huggyozok az izomláztól
hát akkor gyártották az utolsót sajnos.
Papa jer vélünk motorozni ,a gaz a kertben megvár ,majd a hó eltünteti
Akkó 2006?
na mind1 a gumival majd lesz valami
jóezmég ugyis elégetem
Vasárnap reggel hol találkozunk?
Jók az adatlap fotók Vitya. Tanújjá biz (+gyúrjá!)
2007 . .
Mostani hétvége nekem sem jó tanulás 1000-rel meg, nagyszervizes a gép mer háá ugye belegyürtem pár km-t.....
ÁÁÁ én úgy gondoltam oda viszem a sáros 2003-ast és elhozok 1polírtiszta 2007-est.
teso, elvileg a héten megjön a zsir uj gumma, de ha másnem akkor kedves tehergépjármü barátom a hétvégén elhozza kocsival.
ugy legyen, majd egyeztetünk. de azt tudod hogy csak a meloban tudok segiteni.
Reszkessetek fiúk,vettem új monitort-és Figyelek! Hét vége nekem nem gút ,kertészkednem kell mert a gaztól már nem látom a kertemet .Teve a polirral még élni fogok. csüssz
Én ott leszek báttya csak a gumicserét meg kéne oldani addig .
Remélem,h jó idő lesz,és csatlakoztok többen is .
. . . .
Nem is akarom meguszni a vasárnapra öszpontositsunk ha lehet, mert holnap magánnyomozásra megyek estétől leszek 36ba ugyhogy átfordul a szolgálatom , ha vasárnap okés akkor jelezzétek, nekem mind1, én feldobtam a labdát Malomvölgy- hekk zabálás, komoly szerpentinek, hegymenet, lehet nagyokat nyomulni, onnan átmehetünk Egomba akár vagy a slovákokhoz nekem teljesen mind1, viszont biztos hogy jön velem a csajszi is ugyhogy te (ti ) is ugy készüljetek. Feltéve ha nem probléma. üdv zx12-es bajnokok.
Teve hétvégén hová megyünk? mert megyünk! ezt nem úszod meg
SzöllőPapa köszönjük a szervezést jó volt minden
Tevét meg eszi az ideg,h lemaradt és szeretne mihamarabb találkozni a Brigáddal
Legközelebb HA, én szervezek abban lesz egy kanyargós rész is ha nem bánjátok
Széles mosolyt mindenkinek
Részemről is a köszönet az organizátornak és a többieknek az élményért. Király volt!