Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Marcipán! Elfelejtettem megkérdezni élőben....neked milyen olaj van a gépedbe? Megejtek egy nagyszervizelést meg akkor gyertya...nézegettem a sima cr9ek, meg az iridium cr9eix ngk. Mivel tud többet az iridium, hogy 2000-rel drágább
Köszönöm a képeket jók lettek
az bizony remélem mindenki otthon van már
Tetszetős kis túra volt
Hey-ho let's go!
Akkor holnap érkezés
Fiúk tehát én +Vitya 11-től az M6 autópálya végénél lévő jobb oldali benzinkúton leszünk 2db töltő állomás van az egész szakaszon az első Százhbatta magasságában másodiknál meg ki kell gurulni jobbra. .
én már csúsztam 1x nem volt kellemes még mindíg örzöm a nyomát ezzel:
köszi ari vagy
vigyáz ránk a kawa,de ne aggódj utassal máshogy húzom,mint egyedül. Még soha nem volt balesetem,pedig gurultam már egy pár ezret
okés semmi baj biztosan vigyázol majd rám
na igen motort most sikerült beujitanunk a többihez képest, pedig volt a multamban pár darab, de ilyen még nem.
motort 1 hete,eddig csak motorkáim voltak de kb 10 éve kisebb kihagyásokkal.
köszi,nem félem a halált
fosol csaje?
aki zx12-öt vesz magának az tuti hogy tud motorozni, Vagy öngyilkosjelölt (csak viccelek action) ,
nem a para király volt de kurva szar volt tartani magam a szél majdnem letépett,csak ez volt a baj
á nem az,mióta vezetsz motort?
Tegnap megtudta, alig birt kapaszkodni, huzott egy gixer 1000es tegnap elösször parázott mögöttem.
csak ha nem személyes de persze
figyi kérdezhetek valamit?
Pontosan. 2 eséssel a hátad mögött több eszed kéne legyen. Még a fos nyomatékszegény R6R-em is elkapart vizes úton 30-nál 2-ben hát még egy 12R. Azon gondolkodj el, hogy mire is használod el a neked kiosztott szerencsét? Talán legközelebb... Szóval legalább a nyiklvánvaló helyzetekben legyél óvatosabb. Kinek hiányzik, hogy 240kg essen a lábára?
Holnap rock and roll
Az viszont jogos
lehet arra gondolt,h azon a bizonyos 3. napon vizes uton kéne csumagázzal elindulni 190ló hátán