Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mármint nem jött össze.....
Jah, ismerőssel könnyű.
Köszi, a tiétek is nagyon faja. Egyedül azért nem ilyenem van, mert voltak szempontok ami alapján motort cseréltem, és a súly is bennevolt.
Soron kívül megszokták nekem csinálni, de most jött össze góréváltás....
Rendőrfüggő. Volt, h az szólt nekem, h már 1 hete lejárt... Nem is csodálkozok, h nem kaptál. Holnap péntek...
Milyen következményekkel kell számolnom, ha lejárt műszakival motorozok és igazoltatás van? ma járt le basszameg, nem kaptam időpontot a hétre
Húzlak ám csak,gyönyörű a géped .2003ban mentem olyannal mint a tied csak nyitott rendszer+pc+Yoshi vez tengely volt rajta.Gyorsúlt úgy mint a Bestiám! Hidd el nincs mit hiányolni a gépedről! Szép.
Jaja, most is hasolnó volt... Majd még tervezünk 1 ilyet is.
Bár annál meg ott a dolog, h ki motorozik jobban. Nemnagyon jön le, h melyik motor jobb...
Tudom, h szépen ragyog. Bár az arany jobban...
pld 10km es táv,ágyugolyó futam ?Hidd el az ezüst érem is szépen ragyog!
Igazából még nincs menete.
De amjd csinálunk álló rajtosat, repülő rajtosat.
Dry weight 213 kg
Maximum power 131 kW {178 PS}/ 10,500 rpm.
With Ram Air 140 kW {190 PS}/ 10,500 rpm
Maximum torque 134 N·m {13.7 kgf·m}/ 7,500 rpm
Az átváltásod kicsit csalóka...
ŐŐŐ ha+kérdezhetném az urakat mi-is a verseny menete?
132 kw 134 Nm 198 LE ez se szar
Nem bízom el magam. Amúgy kiszámoltam, h súly lóerő arányban én állok jobban...
Azért ne nagyon bizd el magad, velem se voltálm még 1-1ben, és hát Action gépe valamivel jobban megy mint az én "gyári"-m. Kassan megérik az a tank benya , és akkor indulhat a "race" , véletlenül otthon felejtem a csaje-t
Ok...még nem futott össze velem...
Hello Szőlő papa!
Meg van még az a váltód amit egyszer Lacival csereberéltél?
Lehet,hogy kéne,mert az Utánfutóbetyár kiegykerekezte a kettest a motorjából...szal eladó-e,ha igen how many euro ?
Ne vedd fel papa, egy rossz élmény a suzukitól, rasszista a barátom no meg fanatikus is (mondjuk ezt meg tudom érteni), még nem probált versenyezni veled azért irta.
Khhm...
Mind2
Rasszista vagy ? vagy netán fanatikus Kawaimádó?
akkor kell egy gixxer blokk és csinálunk belőle fükaszát
arra pont megfelel
elviszem,ha utban van,de pénzt nem adok érte
A kert,hogy kész van e? Akkora bozótos van ,hogy a hét végén akár ott is tarthatjuk a számháborúsdit .