Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan min is kéne nekem elgondolkoznom? Világosítson már fel rosszi úr!
No problem,legalább megtudja,h hogy bír menni a paripa
csak vicc volt vagy nem
Teve ott lessz, legrosszab esetben közvetlen debrecenből megyek de akkor action barátomnak kellene lehozni a csomagomat
Talán el kéne gondolkozni a dolgokon és levonni a konzekvenciákat.
megbeszéltük,ott leszek 10kor kereken,és indul6unk,de remélem jön mindenki!O02]

Teve,te hol mikor merre?
Mit szólnal a Lurdy elotti Shell kúthoz, mondjuk 10-kor?
Dd
Indultam az egyik parkolóból, odahúztam neki és már csúszott is ki a hátulja....(vizes, tükör aszfalt...)nem történt semmi gáz, felállítottam és mentem tovább nagyon pipa lettem a bukás miatt és ezért bele is tekertem a gépbe egy gyors Paks-Szekszárd-Paks utat most pedig indulok is tapasztalat gyűjtésre egy kis túra erejéig
cső, ugye nem történt baj? megcsuszni már én is megcsusztam a géppel, meg már repültem is vele, hála a stabimnak min2 alkalommal Ő mentett meg., Ma reggel is az M1en tejfölbe jöttem hát nagyon nehezen melegszik be a slick, dobálta magát Bicskéig ott stagnált a dolog, szép napot.
Ide még nem jött, viszont ma sikerült összehoznom egy csúszást új motorjaimnál a 3. napi használatnál mindig történik valami ... klx 650 3. nap bukta, R6 3. nap bukta, ZX 12R 3. nap bukta de legalább megúszta a motor is meg én is sebek nélkül....
még korai lenne
Egyébként+,kérdésem:Vitya636-Teve007-Domizx12-Aktion
(12 )jön már hozzátok a Gólya? . . . .
értem,de inkább akkor vörösbor
Friss Szöllőlé de csak ha ott vagyok,érted ugye?
felőlem,én nem vok semmi jónak az elrontója de ez a mindig friss must ez nekem gyanus honnan szednek ilyenkor szöllőt
Szekszárd után +tudok1 olyan borászatot ami 1edül álló látványosság,bort nem iszunk de a mindig friss kancsó mustot állom!Amit látni lehet attól le esik az ember álló,nagyon álllllllat.bor múzeum.
6os,vagy M6os -on menjünk? Az én utvonalam: Hungária végig-----lágymányosi hidon át buda-----szerémi ut-----6-os ut. onnan meg m6 ha azon megyünk Hol csatlakozol?
tudod mint majom, azon a bizonyos kövön. Nem rossz gép csak sztem gyerekeknek készült.
jól nézel ki a 6cázason nem érezted kicsinek?
Na jó estét Bestiális cimborák, szval röffenés M6 autópálya Dunaújváros 2. lehajtójánál lévő MOL kút 11 és 12 óra között. Ez az egy benzinkút van ott az autópálya végénél. Nyugodtan álljatok oda be, Teve és Vitya tudja a számomat!

Szerda délután kicsit motoroztam ezzel a fél 12-essel, amíg a barátomtól elvittem a kereskedésbe a gépet. Nem mesélek róla, nem rossz, de inkább hagyjuk!
ez nem onboard,de nekem teccik 12
Srácok, év elején volt egy on-board videó 12esről, valami nagyon durvát ment a srác vele folyamatosan tolta a seggét, sajna levették, nem tudja valaki prezentálni, Action barátomnak mutatnám meg, hogy mire is képes a mi kis ninjánk. (180 gázrol sétált a segge) nem kicsit. Emlékeztek rá?
Szerintem valamelyik 2002-től modell,egy 2000-es számlappal. Érdemes megfigyelni azt a szakszerűséget,amivel megoldotta,hogy a kuplung bowden ne takarjon ki 300-tól...
srácok ilyen kmóra melyik évjáratban van?
hajnalba,meg gáz az aszfalthőmérséklet
de ha megcsinálod akkor legalább megy km a gépedbe vagy 600. Remélem,h megoldod ,mert több mint ezer lóerő lesz egy helyen jámbooooorkaa
Elhihetetd, hogy nem szivesen megyek le, de ott van pénzem, és hát te is tudod kb hogy áll most a budzsé, sehhogy, ugyhogy muszály, de lehet hogy szomnat estére rakom át vagy nagyon hajnalra még nem tudom. kitaláljuk.