Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . . . . . . . . . . .-de legközelebb nem úsztok+
Te is jol mutatsz a mocik mellet csaje, és te már mind2 mocirol tudod hogy hogy megy meg milyen, éshát valjukbe oszié is király gép, de szölö papa mondása szépen csillog az ezüst érem is.
szia oszi

klasszak a képek,ne törődj a fiukkal sirály a géped én tudom,ők meg csak sejthetik
Hali, jók a képek töki , ügyes vagy
6-ba 40-nél lefullad?
cső oszi , asszem vannak még képek, feltennéd mindet.
Jaja! Majd lesz még rá lehetőségünk, amikor játszunk kicsit...
legalább feldobtuk a témát
Na ja, nem bírtam volna menni, mert 6ba állandóan lefulladt volna a motorom a 40-es tempótól...
azért voltál elől,mert mi tudtunk követni téged,ha 12es ment volna elől akkor nem birtál volna jönni .
Jaja...ott vannak a smile-ik.
Amikor nem ismerem a kanyarokat, és olyan megy előttem aki ismeri, akkor követem. Ha Ő be tudja venni én is...nekem ez az elméletem
Mert az vagy... Amúgy jó a hangja a gépednek!
Nem is olyan rossz az a fűkasza mi?
A cigányok mondták, már viszik a MÉH telepre sok benne a magnézium meg az alu...
Vágom
a ponyva megéri télére
szerintem lehet érteni,h csak poénból irtam
igen jól ment,de ezt mindenki tudja mert könnyü,erős,és ismerte a kanyarokat
jujjjj ez azért durva volt. halkan jegyezném meg egyikünk se tudta rendesen követni.
há mán méé lennék álllat? a munka megvárt
A képeket köszönöm,jók lettek még jó h a szuzuki a szélén van a képnek,mert igy könyebb lesz levágni . . . . .
kitöl hallotad, ha zabálni se lessz pénzem ezt a vasat akkor sem adom el. Végre vásároltam MOTORKERÉKPÁRT, isten ments hogy eladjam, uj gumit rá aztán mehet is feltéve ha az időjárás engedi
Úgy hallottam van 1 eladó 2006-os 12-esed?
De állat vagy! Jó volt az esti kergetőzés is...
Király vagy, jók a képek
Képek 3
Képek 2...