Szia,én is most fogok rendelni,de Puig-ot mert Szöllő Papa azt használ,és azt mondta,h szuperjó,és ha ő mondja akkor biztos,h jóféle
Teve ,megkérdeztem a volt gazdát,és azt mondja,h gyári a futóművem,és igen 2004-es,de nincs köztük 5 centi,csak kb3
szerintem a tiéd eleje van ültetve egy picit,vagy a hátulja kiemelve
De ha gondolod,akkor beugrok vmikor és megmérhetjük pontosan
Hello!
Tervben van a gyári plexi cseréje egy ilyenre: http://aquaman.unas.hu/shop_ar...
Használ valaki Puig-ot, vagy egyéb bubisat?
Tapasztalatok érdekelnének, illetve natúr helyett füst, vagy sötét füst tetszene (a motor fekete). Mennyire korlátozza ez a kilátást a plexi mögül?
Üdv és kösz,
Domi
Szerintem van benne egy ültető kit....marcipán gépében is van ilyen (ha téves akkor elnézést), meg szerintem az enyémben is, mert megnéztünk pár zx 12-t a piacon és az enyém is alacsonyabbnak tűnt
üdv 12es tulajok, olyan kérdésem lenne, itt volt nálam Action papa, és egymás mellé tettük a 2 motort, és az övé magasabb elöl legalább 5 cm-el, volt idöközben valami modositás? Vagy lehetséges hogy rövidebb az első telóm, mentem az övével, és sokkal kényelmesebbnek találtam, az állitócsavarok ugyanott álnak min2 motornál, érthetetlenül állok a dolog elött, ha valaki tudja mi lehet az ok kérem jelezze. üdv Gábor. (az enyém 2006-os actioné 2004es asszem)
Puig-sötétített és magasított plexi ,szélvédelem végsebességnél sem cibálja a fejem(rohadt kényes vok rá amúgy)ára kb 15-19 között.No Persze ez csak az én tapasztalatom ,nekem be vált. sőt annyira,hogy a matricát is hagytam.
Szép napot kollégák
Tanácsot szeretnék,h milyen plexit vegyek a gépre? Olyan kellene ami kicsit magasabb,és nem vibrál a szélben.
A tapasztalatokra lennék kiváncsi,h ki milyet használ?
Válaszokat előre is köszönöm
CSŐ , ilyet mégegyszer ne csinálj, eltünni 3 napra teljesen, miután a legerősebb vasat birtoklod, kicsit aggodtam barátom. Őrülök hogy megvagy milyen a paripa, hosszutávon, hogy szoktatok össze. gondolom hamar leértél. Este itt vagyok, tegnap összedobtuk a Sárga cbr-t is
Szevasztok Ninják !
Vitya-gratulálok nem semmi,h majdnem egyszerre lettünk 12es gazdák . . .
Az este értem haza,voltam túrázgatni péntek óta 1200km tettem a gépbe,és közbe még szét is szedtem a hátulját,a sárvédő levágás miatt. Nagyon szuper a gép,csak kár,h 299nél letilt ,mert még menne a kicsike,de ezt tudjátok ti tis .
Szuper amit csinál,qrva kezes
Ez a motor egy farkas bőrbe bújtatott terminátor
Nagyokat büntettem vele
Teve este dolgozol?
oksa estefelé elgurulok,ha nem fog esni de csak 10percre,mert mindig sikerül ottragadnom éjfélig . .