Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja az a tank ülés alatti része.
Az a benzintank,nem?
Az ülés alatti műanyag borítás ami a combod alatt van ha a gépen ülsz,de lehet hogy matrica!
Bocsika félre ment....
Pontosan az a kék fényezés ez limitált szériás fényezés vagy matricázás nem tudom de nagyon szép az biztos.....olyan állapotban van mint amikor kihozták a gyárból (2001)....leszámítva az összebarmolt rendszámot meg a Yoshimura matricát Marcipán gépe is ilyen "tépett" mintás, csak az övé Kawa zöld, nagyon szép az is, meg persze a tied is, néztem amikor beraktad a képet a motorról
cső, 2006 os a gépsárkány. gravir mire gondolsz?
Mikori az aranyhasú?Ez is a kékes gyöngyház szín?Nagyon jó az a gravírozás azt hol csináltattad?
Kis bemelegítésnek feltettem 2 hirdetéses képet, bár nem az igaziak ha hazaértem első utam a garázsba vezet pár kép erejéig....meg persze pár km-ig
6000-es a szerviz intervallum,várjuk a képeket a vasról
Sziasztok! Olyan kérdésekkel fordulnék hozzátok, hogy:
5 vagy 6000km a szervizintervallum? A Yamaha-ba Motul 5100 10W40 félszintetikus olajat töltöttem.... ez is megfelelő lenne szerintetek?
Jövő héten körbe fényképezem a gépezet
No commant Action és Teve gépe.
Üdv az uraknak, örülök hogy bövült a 12es tábor, én is csatlakoznék az elöttem szolóhoz, ennél jobb nem kell, (szerintem szériába nincs is) nagyon kényelmes vasat választottunk. Bődüleletes nyomatékos jól vezethető, egyszoval tökéletes. szép napot, guruljatok, elvileg jó idő lessz.
Kösz,én is elégedett vagyok vele!
Bizony visszatértem a Kawák világába a 2-vel ezelőtti mocim egy Kawa klx 650 volt...ezt megtartom szerintem amíg megy, nekem ennél jobb nem kell szép a monster fényezésed!
Hátha lesz még az idén is egy kis jó idő,aztán húzhatjuk a szájukat egy darabig!
Üdv a Kawák világában!
Hibátlan hát annyi, hogy az alsó idom lett hegesztve, mert az előző tulaj felültette valahova, de csak az veszi észre aki igazán beleakar kötni valamibe semmi fals, nem odaillő hang, kuplung/váltó hibátlan (olyan nyomatéka van mint egy traktornak ) viszont a fék már megérett szerintem egy betétcserére, de idén már nem cserélem, mert nemsokára vége a szezonnak R6 után kész megváltás....és nem utolsó sorban nagyon kényelmes
És olyan amilyennek elmondtam?
Jó volt csak bizományos motor volt és nem számították be.... Pisti vitte az én gépemet, én pedig az övét (természetesen ráfizettem egy kis kp-t) Pesten találkoztunk az egyik M3 melletti benzinkúton, nagy nehezen megtaláltuk egymást. Holnap reggeli után a garázsba vezet az első utam az biztos.....
Na örülök,hogy nem sz@rt ajánlottam!
Most hívtam ezt a Gyogyit,de ki van kapcsolva.
Hogy oldottátok meg?
Eljöttél ide?
Amit Pesten néztél nem volt jó(a kék,fehér felnivel)?
El bizony! 2 tank benzint már fel is zabáltattam a vaddisznajával
Na,elbizniszeltétek a gépet?
Mond ezt a Dömpinek is te nagyszájú .Bár a te sebességeddel csak a zöld lámpa előtt tudsz hemperegni. Na csak találkozzunk 1piros lámpa előtt mocskosul kikapsz kölök!
Köszönöm a tippet, bejött Pistit üdvözlöm!
Vááááááááááááá megvan a ZX 12 eszméletlen állat ez a moci sikerült végre kifogni egy gyári állapotú mocit......elfogultság nélkül a legesleg faxom se gondolta volna, hogy ilyen könnyű vezetni ezt a debella állatot