meghalt a király,éljen a király srácok az árpád hidon ne menjetek 200zal mert szar az út,meg sok a pék éjszaka
hazaértem és mire leparkoltam a gépet megérkezett utánam a hang
Király vagy én megmondtam Hajrá zx12R a képek és a vidi hamarosan fent a sportmotor.hu-n 2 db zx12r egy videón azt akárhogy is számolom Kereken 400 Lóerő.
üdv. persze hogy kell, most felraktam egy Sportmax GP-t bazz nagyon tapad most nem elcsuszik gázadásra henem ágaskodik a paripa, ez a gumma nagyon király, sajnos csak száraz időben, esöben halott
Péntek az lenni ,őőő munka nap! De amúgy szedi a lábát a Bestia csak hiányzik róla 1-2 dolog,mint pld Nitró injektór+Turbó kompresszor .Na lépek gyúrni me még össze esek!
Te neked is pénteken kell dolgozni!? hétközben kéne nem hétvégén én ma már este otthon leszek!pénteken már nincs órám...felesleges lent maradnom!Hogy-hogy nem megyeget a masina?nem bír már téged akkora vagy? vagy még egy szívcsere kell?évente egy...
Hali Szőllö mágus!:)MI a pálya?Múltkor besszéltem a Dömpi testvérrel és mesélte milyen jó volt a hungarolcsi megy még a 12?merre fele szoktatok gurulni?Zsozsek?teljesen eltűnt!msn-en nem láttam már elég régóta...biztos az asszony röviden tartja
Te, Mátékám :asztán mivel fogatod fel aba-bilincsel? vagy oda hefteled ?A te géped rendben van, minek mókólni? Kozi:neked+tesódnak is 12-eseitek vannak az nem semmi ,löksz fel képet,hogy csemegézhessünk?
Nekem sincs még baja a gépemnek de a bratyesznak sajnos 50000km-töl mintha elvágták volna a gépet jönnek a gondok és ami a legrosszabb csak találgatnak,Most 52e-nél a legújabb problematik hogy rángat ha sebességet akarsz tartani.Lehet ezért vagyok egy kicsit elfogult kilométerileg mert nekünk ez van.Ja ez is első tulajos volt anno mikor vettük.
hazaértem és mire leparkoltam a gépet megérkezett utánam a hang
4 perc alatt értem haza de nem huztam neki ááá dehogy!