Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sőt van ott power commander 12eshez 20ezerért,
http://grandemoto.com/
eladó alkatrészeknél van kormánygátló jó áron
Jóestét az uraknak Azt szeretném kérdezni,h ki milyen olajat használ a paripába? Marczipán a multkorában mondtad,h volt olajcseréd és vmi szuper olajat tettetek bele,amitől még a hangja is jobb lett,na az érdekelne engem is Milyen olaj volt az ?
mind1 neki csak ne vega legyen
minden másnap melo van holnap bent vagyok stb. jövö héten szombaton dolgozom a hétvégén.
Köszi a választ, na akkor milyen pizzát szeretsz? Majd jövő héten megold6juk. 7végén dolgozol?
nos van gép is a polirhoz természetesen, autünak 39900 motornak egy 10es havonta. és kamerázott járörözött garátsrol beszélünk a milenáris alatt. üdv
Arra ott van a pizzafutár jó lenne,de gépi polir kell. Amugy már akartam kérdezni,h ott a garázsban mennyi egy beálló havi ára?
ha gondolod nálam a garázsba megcsinálhatjuk az időmbe belefér de csak este és csak ugy ha te hozod a pizzát
Teve ne nekem reklámozd mert én(azzal,h megveszem) nem járulok hozzá ahhoz,h szétszedd azt a gyönyörű állapotú gépet .
az enyémre is csak egy polír kéne,de nem koptatom a lakkot,mert ugy is karcos lesz .
Az enyém KARCMENTES, és véletlenül pont eladó rola az idomzat:)
természetesen csakis kizárolag jó pénzért karcos idomszettet beszámitok
Sziasztok lehet,h nem érdekel senkit de az enyémben 5 évesen 22500km van,gyári lánc(ami még fasza)és elég durva de gyári fékbetétek vannak a vasban,ami lassan cserés.A srác akitől vettem 6-7 ezret lement egy gyári hátsógumával.Asszem többet nem kell mondanom ja de még annyit,h első tulajtól vettem tiszta karcosan
köszi, akkor megnyugodtam, tudom hogy az injektoros motoroknál nem lehet lemenni 5 literre ekkora köbcentinél föleg nem viszont tul magas se lessz a fogyasztás, ez az előny, a karbisoknál sokkal nagyobb a külömbség volt egy 1100as gixerem az képe volt a 14et is benyakalni simán, de elment tojásgázon 6 al
Nem olyan sok az a 7 liter! 6,5 max az alja!
Ez persze vegyes használatra értendő, pályán eddig nem sikerült megállni hogy lassan menjek, majd valamikor rászánok egy kis időt és letesztelem autopályán a fogyasztást.
üdv, akkor én örülhetek, hogy 3 évesen 13 ezer van benne és egygazdás gépet sikerült beujjitanom, mondjuk ez az árán is meglátszott , de sebaj majd csak kibekkelem és remélem kitart épségben mire lejár a hitel. Kérdés az nagy gáz ha egy teli tankal 220 km-ert tudok elmenni akkárhogy probálom a tempót visszavenni nem megy 7 alá eddig egy teli tenk 228 km-re volt elég.
Szia! Megkeresett az illető motorügyben, szerintem megfogunk egyezni, ha nem lesz jó a Motorrad-os ZX 12, akkor összefutok majd egy üzlet erejéig
Kis R6-ban most van nekem 43100, pedig alig használom.... 4éve megvan, 3 év alatt beletettem 1000km-t idén meg 13000 most találtam ezt a szépséget http://www.motor.hu/motor_vpag... megyek is délután vizitre
Az enyémben most van 36000km és az első szériás, törésmentes de nem eladó
Persze,hogy meg kell nézni rendesen.
Évi 6000 km az sok?
Szerintem kb reális.Az lenne a gyanús,ha 8 évesen 20000 lenne benne!
És 47000 egy 1200-as blokknak lóf@sz,szerintem.Nem 600-as,hogy állandóan tiltás közelébe tudja forgatni a pilóta.Ráadásul egy 12-es 99 %,hogy nem volt pályagép.Akkor meg egy ilyen blokknak közúton ennyi km semmi.Be van járatva,kis túlzással.Ráadásul most augusztusig 1 gazdás volt a gép,magyarországi és törésmentes.
Na de ennyit erről,mert még azt fogjátok hinni,hogy pénzt kapok azért,hogy dicsérjem!Pedig nem.De láttam,hallottam,próbáltam,és hazudnék ha azt írnám róla,hogy sz@r!És nem is barátom a srác,csak egy haver.
Én csak az összhatásra írtam hogy gyanús nem láttam mozogni és km.is van benne bőven,meg kell azt nézni jól ha v.ki meg akarja venni,de ez az én véleményem.
Pusztán a "gyanús" szó nem illett a mondatodba.Azért mert te még nem láttad itt szaladgálni,attól még szerintem nem gyanús a gép.
Vagy tévedek?
Még az is lehet haver,gondoltam segítek hogy ne jöjjön feleslegesen a fiú,de ha ismered a gépet akkor husss
Semmi gyanús nincs benne kis barátom,csak kb. másfél hónapja került hozzá egy beszámolás során,s szinte nem is használta azóta sem.
Én láttam és próbáltam is,úgyhogy bátran merem ajánlani bárkinek,tehát ránézhetsz te is nyugodtan!
Én rá tudok nézni nyíregyházi v.gyok,de nem láttam még soha ezt a vasat gyanus