Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nekem nem kell mert 16.5" felnire való.
B@z+ ,csak irígy kedem szép a táj! Engem és a Bestiát ki sem(ill be sem)engednének oda,hangosak vagyunk.
Sziasztok.
Bocs hogy ide írok de csak a ti motorotok van szerelve 200-as gumival.
A lényeg ,hogy volna 4 db hátsó 200/70/R 420 KR108 as Dunlop Radial gumám eladó.5000Ft /db
Ha kell megvágatom Úgy 7500FT
Ha esetleg érdekel valakit akkor elér a 06/30/4254966 on
Szép napot nektek.
szép napot, egy jelenségröl szeretnék tájékozodni reggel bemelegitettem a vasat, és elindultam budapestre, enyhén meghuzattam a gépet, kb 8000ig, elengedtem a gázt kikuplungoltam, és leállt a vs, ujrainditottam, és jó lett.
Akár az enyém is lehetne :-)
Minden egyezik (még a Raptor is).
most kezdődik az élet Heee. .
Így van.alvás!
Szét nem lehet szedni,bele meg nem lát senki,a hangja jó
az eladó meg beleegyezett egy teles kivizsgálásra egy független szervizben,ezért nem viszem senkihez,bízok abban,h minden OK lesz.
a hangok is azt sugták,h jó lesz a drágaszáág .

Jó éjszaká(zás)t mindenkinek
Én ?csak a motorszámot mert kőműves gyerek vok , de vannak motor szerelők akik nem építenek házakat viszont tapasztaltak és hozzá értők .Lásd pld Fektitibi
ha nemdohányzó akkor el fog menni
a blokkon te mit ellenőriznél?
Tehát rezonanciától még nem repedt meg műanyag a gépen ,de a csavarokat szórom !(ált idom és futómű) Na ezek után hogy adom el a sérülésmentes 1kereket és gyorsulást nem látott 2000km -et ment Bestiámat,nem dohányzó nöi tulajtól,?
Nem,egysze (3éve)kilökték alóllam a vasat én picit zupáltam de a bestiában lett fél millkó kár nem én voltam a hunyó+kékek is vóltak így a Szavus fickó (télen)számlára +csinyáta,mind ez szezonban tőrtént úgy hogy hónapokig szigetelő szalagozott 1lámpás motoral jártam.Műanyag fülek,nem Az nem lett cserélve és később eltörött de ezek csak ilyen(gagyi) tartó fülek.Elég ha szerelésnél 1szer+feszül aztán má heló van.Most is van 1-2 ilyen de szarokrá,majd télen javítva lessz.Itt írjátok hogy ez+az de ne felejtsétek a BLOKKOT ellenőrizni mert szinte PÓTÓLHATATLAN ha azzal gond van.
Szöllő papa! egy kérdésem lenne neked a rezonanciától repedt meg müanyag a gépen?
Szevasztok. Remélem jó volt A mai gurulás.Én is tekeregtem egyet Szombathely felé. Eszméletlen izomfájdalmaim vannak a folyamatos nagy tempótól. Pfffffffffff

A héten menek pestre. Ha van tel számod Marci akkor felhívnálak. Kajálhatnánk vmit.
( Jövök eggyel neked) a Mail-emra dobd el a számot oszt csengetek. cadilaci@gmail.com
Ja és Marcipán:köszi a mai gurulást!
. . . . . . . . . . . .Akcijó:a zx-12 mellé má jár 1gyerkőc is azé nem kő beszarni,a leg-leg-leg aranyosabbak Viszont a zx-12 az jár 1apukának. . . Más:átmentetek szakértőbe? Makulátlan motort csak +rendelésre legyártatni lehet!
Holnap mindenképpen felhívom az illetőt, aztán majd kiokoskodunk valamit
A quadot is úgy ütötték nyélbe,hogy Pesten találkoztak(szegedi volt a másik srác).
Mindketten őszinték voltak,így nem volt kellemetlen meglepetés,így pedig ment a csere biznisz!
lehet,mert mondta Szöllő papa is,h ez gyerekcsinálós motor
Lehet jobban jársz ha felfegyverkezel!
azért egy szombatot megérne főleg ha bebizniszelnétek az r6ot.
hegesztés először is,sárvédő hamarosan . .
ájjjjjááááájjjjjáááájjj akitől én veszem,az is hamarosan apuka lesz
még tudok két eladót amit azé adnak el mert baba lesz.
áááá én is számithatok arra ,h hamarosan jön a gólya ?

vennem kell egy csúzlit,mellé a gólyák ellen
Igeeen! Mi kell?
Ha lesz rá módom megnézem valamikor, csak nagyon messze van nekem, meg suli is van majd lesz valami