Az a motor egy magyarországi,egy gazdás,sérülésmentes,extrákkal.
A Haverom árulta a 4 x 4-es quadját,és abba számolta be,így ő a második gazdája.
De nála is bővül a család,így pénzre van most inkább szüksége.
Pontosan ennyit a használt piacról.... legalább is a magyarról eddig csak olaszból vettem motort privátba, egyikkel sem volt semmi gond. Lehet jobban járnék most is....
ja erre annyit,h ha kiadok másfél millát,akkor az én motoromnak ne legyen már hegesztgetett váza
nem az a baj,h megjavitják (bár kétlem,h a gyári minőséget vissza tudnák állitani) hanem az,h eltitkolják a férgek
erre mondták,h sérülésmentes,és h gyári
Én a paksi szürkéről érdeklődtem telefonon...
kérdés milyen a motor állapota?
válasz kitünő!
Kérdés:akkor miét látszik a képen,h a müszerfalat tartó fül már hegesztve volt?
Válasz : azt nem tudják,mert banki lefoglalt motor,és semmit sem tudnak az előéletéről
Mondom :köszönöm,majd még érdeklődöm.
erre ő:de nagyon kedvező hitelre is odaadjuk...... . . .
ennyit a használtpiacról.
Szerintem valaki ott dolgozik az erőműben, aki szintén márkamotoros...viszont a vázakat tényleg rendesen megtudják csinálni, mert geometriai padon bemérik....viszont a többi technikát ahogy szerelik abba nem igazán bízom. Sokszor voltam már náluk nézelődni is, de még egy szerelőt 2-szer nem láttam nálunk, mindig más van. Amit oda kiállítanak annak 80%-a törött volt....bár azzal nem is lenne gond, ha lelkiismeretesen megcsinálnák, de persze akkor nem menne olyan jól az üzlet
Mostmár én sem hiszek nekik kaptam tőlük már szar akksit, 3-szor próbáltak adni az 5 éve polcon porosodó 10w50 olajból a 40-es helyett, meg még pár ismerősöm is mesélhetne szép dolgokat ennyi...
Nekem valahogy rigojám a hitelezés belém lett nevelve, hogy nem jó senkinek sem tartozni meg tanulok még tehát alapból sem adnának nekem olyat a gépért 800-at kérek, végülis fix az ár... volt egy közelben lakó srác aki megvette volna, de nem kapott hitelt....lenne itt helyben is egy szürke 2005 zx 12, de nagyon nem bízom abba a bandába....
megnéztem a r6od,szép annyit simán érne,de kpra,nem fogják megvenni ,mert ha valakinek van 800kpja akkor azt általában betolja hitelbe és ki hoz egy ujat. Mi a bajod a hitellel?
Szia Vitya Ezt még nem néztem,és már nem is fogom.A képek alapján szép,de én már nem hiszek a képeknek .
Sok sikert a jó választáshoz,és főleg a Yamaha eladásához.
Mennyit szeretnél érte kapni?
Szia eksön! http://www.hasznaltauto.hu/2933314_kawasaki_zx12_2004
h
a szabad kérdeznem nézted már ezt a mocit? informálódnék róla, de b@sszák felvenni a telefont, elmenni megnézni meg még nem volt időm. Úgy néz ki szezontól és állapottól független fika pénzért sem lehet már eladni karbis R6-ot (legalább is hitel nélkül ), hátha itt esetleg becserélnék "busás" ráfizetéssel.....
nem kimondottan az anyémröl beszélek volt egy 20 éves kawám és minden gyári csavarja gumiszarjai megvoltak és nem zörgött nem csattogott nem repedezett, és 100ezer körül volt benne.
A Haverom árulta a 4 x 4-es quadját,és abba számolta be,így ő a második gazdája.
De nála is bővül a család,így pénzre van most inkább szüksége.