Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem a fényezett külső idomra gondolok,hanem pl.a hütő alatti 3szög alakura.
na jó,a tiédbe még alig van km,ugyhogy nem biztos
, ha a gyári csavarok és gumiágyak megvannak akkor ki van zárva hogy a rezonanciától elrepedjen az idomzat, föleg ennél a vasnál ami simán jár, egy harley-nél el tudom képzelni , de itt biztosan nem
Sziasztok! A rezonancia okozott az idomon repedést valakinek?
Na akkor tudod,tőle veszem meg a gépet,mert lecseréli egy herli dévidzon vrod-ra.
Én sajnos nem tarthatok,most veletek,de ha meglesz a sas a jövőhéten,akkor felkeresek mindenkit 1esével,ha kiváncsi valaki a pofámra
6ezres? hát milyen évjaratu az a 12es.?
Hy!
Sajnos nekem ma lesz a "gurulás napja".
Így holnap csak nagy csoda folytán érnénk fel. Talán legközelebb. De vmikor még talizunk?
Alles gute
Holnapra meg széles utat.
elmentettem majd összecsörgünk. ha van fix elképzelés osszátok meg velem is.
Nincs ,de tel számom küldöm !ti ed +van.
van msn-ed? t-bányán leszek de nem gond csak 10 percel elötte szoljál
Szasz teve:Holnap Délután Pest környéke.
Elcserélném TITÁNIUM gyári 12 es kipufogómat beszámitásra csak jóállapotu nyitott jühet szóba. Ajánlatokat itt vagy msn-en.
üdv, mikor és hová lessz a menet? lehet csatlakozunk. üdv
6-ezres nekem most volt :olaj csere,levegő szűrő tisztítás átvizsgálás csavarok meghúzása. 12e szinte ugyanez meg egy hézag állítás,meg lehet lánc csere attól függ hogy hajtod.
Az összes típusnál hallottam már ilyen dolgot hogy elhagy az ember ezt azt ha nem te szervizeled a géped sokszor nem is tudod hogy elhagytad sajna!Rezonálnak ezek a kis dögök
. . . . . . . . . . . .
Nálunk igen,emlékszem vagány srácnak tűnt,az OBIt kereste hát elkisértem. .
a miskolcit egy faszfej árulja.két hétig vártam rá,és közli,h nem adja el,mert egy barátja átveszi.De nem bánom,mert találtam ezt az elsőgazdás gépet,ami 1x ment 300at,sose kerekezett,és nem gumiégetésre volt használva.
Vasárnap ki jön motorozni . .
nem, ez azé a Tárnoki srácé volt akivel már egyszer találkoztál valahol,és üdvözöl.
Te, ez nem a Miskolci gép?
ki is használom a 7végét,de munkával ,mert a vasat csak jövő 7en vehetem át.:-) és ez is gyerekcsinálós motor
+is lepődtem amikor a szomszéd utcában elhúzott előttem a fekete 12-es nem győztem utolérni,én is üdv.Más: üdvözöllek az özvegy csinálók táborában használd ki a hétvégét!
Valószínűleg.
Szöllő papa Téged üdvözöl Jenő Tárnokról