üdv az uraknak. volna egy kérdésem van e valakinek bal oldalt a tank alatt levő 2db egymás fölött elhelyezett alkatrlsze boritásaz injektor oldalán van és az egyiket elhagytam, kezdek kiborulni, folyamatosan szorom el az alkatrészeket csavarok száltak el, most ez is kis müanyag burkolat kb hüvelykuj nagyságus és formáju, egymás felett van bal oldalt olyan kéne ha valakinek fekszik megvenném. üdv szép napot. remélem csak az enyém ilyen és nem tipushiba hogy esnek le az alakatrészek a vasrol.
Marcikám most beszéltem az asszonykáddal és mondtam neki hogy NEM raktad fel a szobalány ruhás képet a fórumra. Örült neki. ,
Szöllő Papa. Mit is érzel?
Lehet h a motorodon olvadnak a műanyag cuccok mert igen csak melege lehet ha meglátja az én kis Bestiámat elhaladni őrült tempóban.
Tavasszal jönnötök kell túrázni velem szlovéniába.
Bled-felé menet vannak olyan szerpentines szakaszok amiknél 5 km-en 50 kanyar Nagyon éles. Az út minősége kitűnő. Nekem 2 személlyel is szétment a csimmám meg a lábtartó is kopott.
És nincs messze tőlem 250 tőletek max 500. A táj gyönyörű, olcsó minden és fasza a kiszolgálás. Jönni kell.
Köszönöm, köszönöm. Ne feljtsd a család mindig melletted van. Én mondom néked, Don Lackó. Vigyázzatok magatokra, mert fürdeni tuti nem menünk. Bár ki tudja. A hét elejeén viszont tuti leszek pesten. Marci? Összefutunk?. Vagy vkivel?
Na jó addig még irok
Legyetek jók
Na széles utat
üdvözlet az uraknak
a 12 gyári szervizintervallumára lennék kiváncsi,h pontosan mit csinálnak az első,második,stb szerviznél.És ,h mennyi km-nél esedékesek ezek az átvizsgálások.Gondolok arra,h pl. szelephézagot mennyinél kell nézetni a szervizkönyv szerint.
Előre is köszönöm a választ
Tudom én hogy gyönyörű. Nagyon szeretem is. Manapság minden szabad időm vele próbálom tölteni. Így a Bestia a garázsban pihen.
De elhiheted h ezt most annyira nem bánom.
Szóval Pest felé tekertek. Hm. Még bármi megtörténhet. Lehet ott leszek én is. De egyedül nem szeretnék menni valahol valaki nem csatlakozna? De hol és ki? Na mindegy. Majd meglátjuk. És itt a Kedves
milyen szép muff uff szerintem pont jó lenne nekem otthon mosna rám, fözne, kapálná a kertet, este pedig hatalmas ribanc lenne az ágyban te Tibi talán nálad dolgozik ez a szegény pára
Mester kérdésem volna :jó múltkorjában sikerült valaminek be ázni a gépemen,mert nem mutat kilómétert csak olyan 20-30 ig kúszik fel,na de 5-6 stiften is amikor ezt elkezdte velem(kawasaki napon) játszani kicsit világított az fi lámpa de aszt +unta és elaludt.Biztos nem jó a lámpa mert tegnap este 1Ferrárit is legyorsúltam ,na de 30-al?. Van a bal oldali idom alatt 1db protech-speed box az ázhatott be?várom mielőbbi válaszod mert addig nem tudok aludni. ja amúgy más műszerek ok-ék.
Mikor és merre mennétek vasárnap? Lehet elgurulnánk mi is.
Marci Papa van vmi amiben te tudsz nekem segíteni.
Egy Svéd pénz érmére lenne szükségem.Mégpedig amin Niels Horgerson van. Tudsz segíteni? A barátnőm fanatikus Niels rajongó Ha találkoznánk elboltolhatnánk.
Szöllő, Marci, Killer, Taki,Bárdi, Bird ti meg gyertek vmikor le hozzám. Pia kaja van szarásig. Bulizni kell. időpontokat kérek!
Bal oldalon a hengerfejen van a ford.jeladó.Húzd le a vezetéket és máris nullát mutat a mutató és húzhatod neki nem zavar majd.De félre a tréfát!Általában az autókból indul ki mindenki mert abban élünk és megszoktuk,hogy egy benzines 4000től egy diesel 2000től húz.De nézőpont kérdése az egész,mert egy kamionosnak a 3000 már nincs is rég letilt a gép neki. Ő milyen sokkot kaphat 10000felett .De vegyük ezt a csajt!Ha 12000nél tiltana meddig húzatnád?3000ig Ha jössz mocizni szombaton hívj fel mert ritkán vagyok gép közelében.
Találós kérdés: kié ez a romboló?