Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ne tartsd 5000-alatt! ényímben is van 1lik 3500nál de 1nap csak 1szer szoktam észre venni! Na jó van akkó, most komolyba . fékpad diagnosztika! Amúgy nem V motorod volt előtte?
üdv mindenkinek, kérdésem lenne hozzátok, emlitettem hogy a motorom "lusta" 5000 alatt, tényleg lehetséges hogy ezt a "tiltás" csinálja amit a gyárnak kötelessége beletenni hogy 300 fölé ne menjen, és állitolag az alsó fordulatszámtartományba nem enged annyi lovat kipréselni. igaz lehet ez vagy valami probléma van a motorommal. a lustaság az csak erős tulzás, viszont tény hogy 5000 fölött él igazán a kicsike. szép napot átléptem a 3000dik kilométert 1 hét alatt.
bár az enyém lenne vagy csak az ára, föleg az ADENAUER-nek 52es évjárat 35 milla, a fekete az 6.3 as az fiatal 70es évjárat na az csak 12 milla.
Szép a motor,de azok a Mercedesek a háttérben...
Tiéd?
jajj ne is kérdezd mire lejár a hitel 3.3 milla a vége kaszkó nélkül
egyébként 2.2 volt az ára 12ezer van benne és a srác akié volt ujkora óta az r6osának se merte tiltásig huzni ugyhogy megkimélt a vas és full gyári karcmentes,
Azt megkerdezhetem hogy mennyibe fajt ez a gyonyoruseg?
köszi, elég nehezen lett meg de végre itt van. és ez a lényeg
Ujj de ultrabrutal ez a gep gyonyoru
Hahóóóóóóóóóóóó
Jön valaki egy jó kis italozásra?

Holnap lesz a buli. Tessék jönni
üdv végre tudtam csinálni normális képeket a vasrol, megosztom veletek. üdv mindenkinek. (holnap gyorsulási Tatabányán)
Szerintem akkor . . . segítsek felpofozni őket pedig annak a szemcsinek már legendája van
Nem lesz napszemcsis akció!
Valaki ellopta a mesteremberek közül, akik a new boltot restaurálják...
Mivan nagyszájú banda?
Nem kell az ingyen pia? Pedig van dögivelmeg szállás meg kaja is. Meg zene meg buli.
Szombaton nálam aki nem jön az maradjon a rollernélMOst 2 nap alatt1200 ment a vasba. Szlovénia szeretlek
Persze ,hogy nem volt nehéz, hiszen nem voltunk. Te BAJNOK! gratula
Na hali pudlingok!
Lacházán nem láttam ám senkit! Pedig nyertem ám Mondjuk nem volt nehéz
Lassan indulsz?
Neked az még korán lesz! 6-ra megyek a dunapackhoz!
Hoppá !mikor és hova?
Szia, persze küldj egy címet, és már megy is adatlapomon van egy email cím oda jöhet . .
Amugy,reggel megyek Dunaújvárosba!
Marci!Feldobod postára a tankbört?
Tőlem,egész nyugodtan! Én az idén azt,hiszem befejeztem ,nincs már kedvem gumit cserélni,erre a pár alkalomra!
A mi szánkban mostanában ,valóban sok minden benne van (manapság) .Taki, szóval akkó ne Tököljünk ?
Tököl?Jó,hogy nem mindjárt Róma! Könnyü nektek,minden ott van a szátokba!
üdv kawás barátaim, pár kérdésem lenne régebbi zx12r tulajokhoz. Nos ami kicsit zavar az legföképpen az hogy üresben kuplung zajos, a másik meg mintha picikével késöbb reagálna alul 4ezer alatt. mit tudtok mondani ez ilyen vagy valami gond lehet vele?, üdv széles utakat. ma hazafelemenet betartottam az elöirt sebességeket, néha néha meglódult a vas de azonnal korrigáltam kiváncsi vagyok a fogyasztására. ha huzgálom, akkor finoman is szólva szomjas a kicsike. üdv