Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint a Forint! .
Tudom hogy Te stabil vagy
Rám számíthatsz ,Bestia+tankolva Szöllő papa felizgulva!
Hát várom még a többiek reakcióját szerintem azután leütjük a labdát ha nem jön senki . . . meg nyafi nyafi lesz akkor elmegyünk valamerre mert program az már adott
Viszek gépet aztán csinálunk jó képeket hogy télen legyen mivel dicsekedni
Csá Teve.1enlőre maradok az1motorom van +oldásnál.Elég a bestiát fenntartani,mikor van+ lém inkább kieresztem a kipufogón át .Marcipán te+javasoljál valamit a hétvégére!
hétvégén tököli reptér gyorsulgatások Ago hozza a napszemcsijét tegnap voltam nála megjött a telóállítom azon gondolkodom csak veszek egy PC-t
Én most feldobom a labdát ! A hétvégén jó idő lesz ilyenkor a legjobb motorozni esetleg egy FORUM TALI ?
cső szölő bátyám, tegnap elinditottam a 600ast szinkron és gyertyacsere és vihető, ahhol le vagyok akadva egyik gyertyakulcsommal se tudom kiszedni a 2es 4es gyertyákat azt még keritenem kell valahol. érdekel még a vas? üdv
nem vártam mást jajjj lassan vége a motoros-szezonnak
ŐŐŐ miért is,mit vártál? Amúgy persze ez itt nem a hajléktalanok sportja! (akiket én sajnálok így off )
pf férfiak jájjj
Hát persze Derék táj alatt nagyon az vagyok!
szóval a motorozás milliomosoknak való sport
Nem buta ő ,csak büszke. Sztem a Sportmotor fórumon senkinek sem nem sem lenne jogsija ha,ha! Ha 3kiló 1bírság =Balcsira 1leruccanás kB 100-150millkóból kijönne a bünti.
De ha felveszed h mennyivel mész, akkor másnap ne legyen bűntatod Hogy lehet valakinek ennyi esze, h felveszi és másnap bemegy a rendőrségre. jájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Vidi nincs ?lökd fel a netre ,oszt este +nézzük a híradóban.
szép napot urak, tesztelgetem a gépet nagyon király, vizont az idomzat (karcmentes) még mindig eladó,
Szasztok!4
Vok csak úton voltam.Szöllő v Taki! Vki csörgessen meg oszt hivom.

Lécci lécci
Taki!Légyszi Hívd Fel CadiLacit, mert ma elmenne a cuccért! kedden már késő! Köszi
hálóóó! S.O.S.! Taki kellene a számod CadiLacinak! légyszi add meg sürgősen! Köszi
Szeva!Elviszem magammal,kedden körmenden oda tudom adni! Majd csörgök ha ott vagyok! Jó,hogy nem télen mész nyaralni!
Szeva Takikám!Csörgess meg légyszives ha van időd és nem vagy külföldön mert kellene a csomitartó

Kösziiiiiiii
Persze megbeszéltük. .
Macipán . Macipán tesó. . Vásárnap megyünk Laciházára? . -------Bird?tudok még akkó gyórsulni,me kéne 1kis adrenalin(f@szom tele van őőő úgy má mindennel! )
Marciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Na most betelt a pohár .
Nekem se dísz, de időm nincs. Meg erre ma is fos idő volt.
Ne akard h megharagudjak.

Gyere le12 én ha akkora a szád. Nagy Buli lesz nálam. Vendégem vagy este. Fizetem a piát. Ez Másokra is vonatkozik.

Takiiiiii: Kellene nekem a csomagtartód kedden mert szerda csütörtök megyek "nyaralni". Fontos lenne.
én csak ebből a képből gondoltam,de jól összetévesztettelek