Hát várom még a többiek reakcióját szerintem azután leütjük a labdát ha nem jön senki . . . meg nyafi nyafi lesz akkor elmegyünk valamerre mert program az már adott
Viszek gépet aztán csinálunk jó képeket hogy télen legyen mivel dicsekedni
Csá Teve.1enlőre maradok az1motorom van +oldásnál.Elég a bestiát fenntartani,mikor van+ lém inkább kieresztem a kipufogón át .Marcipán te+javasoljál valamit a hétvégére!
hétvégén tököli reptér gyorsulgatások Ago hozza a napszemcsijét tegnap voltam nála megjött a telóállítom azon gondolkodom csak veszek egy PC-t
Én most feldobom a labdát ! A hétvégén jó idő lesz ilyenkor a legjobb motorozni esetleg egy FORUM TALI ?
cső szölő bátyám, tegnap elinditottam a 600ast szinkron és gyertyacsere és vihető, ahhol le vagyok akadva egyik gyertyakulcsommal se tudom kiszedni a 2es 4es gyertyákat azt még keritenem kell valahol. érdekel még a vas? üdv
Nem buta ő ,csak büszke. Sztem a Sportmotor fórumon senkinek sem nem sem lenne jogsija ha,ha! Ha 3kiló 1bírság =Balcsira 1leruccanás kB 100-150millkóból kijönne a bünti.
De ha felveszed h mennyivel mész, akkor másnap ne legyen bűntatod Hogy lehet valakinek ennyi esze, h felveszi és másnap bemegy a rendőrségre. jájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Viszek gépet aztán csinálunk jó képeket hogy télen legyen mivel dicsekedni
Én most feldobom a labdát ! A hétvégén jó idő lesz ilyenkor a legjobb motorozni esetleg egy FORUM TALI ?
Vok csak úton voltam.Szöllő v Taki! Vki csörgessen meg oszt hivom.
Lécci lécci
Kösziiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Na most betelt a pohár .
Nekem se dísz, de időm nincs. Meg erre ma is fos idő volt.
Ne akard h megharagudjak.
Gyere le12 én ha akkora a szád. Nagy Buli lesz nálam. Vendégem vagy este. Fizetem a piát. Ez Másokra is vonatkozik.
Takiiiiii: Kellene nekem a csomagtartód kedden mert szerda csütörtök megyek "nyaralni". Fontos lenne.