Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak alakulnak itt a dógok! . .
Itten ha minden simán megy jövő pénteken már meglesz a ziiiiexx 12 kis piros R6 meg szombaton (ha nem mondják vissza) elkél....egyik ismerősöm megveszi úgyhogy jó kezekbe kerül nem kell megsiratnom de már nagyon kawára áll a tenyerem addig is teli tankot
Nem voltam
Tibibácsi olaját tudom ajánlani mindenkinek szereti a 12-es nyam nyam és nem olyan drága szakszerű kiszolgálás van turavezetés Bird motorjainak megcsodálása pia a hűtöben van gumi rendesen és jó hangulat
Most nem ám mindenki oda vigye a motrját kizárolag jó arcok mehetnek oda
Divatmotorosok Még ki se égették a 12-est a kaférészerek
Ago? Hmmm... sztem jön, ha megtalálja otthon a napszemcsit De megsúgom neki, hogy lacházán megtalálja a betonon
ugye ott voltál záhonyban?
én,még sajnos nem vagyok igazi tag de még idén az leszek,még ha meg is kell ölnöm valakit Ki van a facc a buzi bankokkal!dobjatok már egy jó hitelügyintézőt légyszives!
de pesti legyen ám .Bassza meg az élet,amikor azt ember dolgozik,mint gép,és bent van a pénzem a kibaszott munkákba,és várni kell,6kióm van kint,és azért nem keveset mentem.....remélem gyógyszerre költik a pénzemet!a fasszopók!
Jaja meg a napszemcsis Ago mindjárt megkérdeem ott lesz vagy sem
Pedig vannak itt New tagok is !Teve007-Action12-Vitya636 .
Simmán a többieket nem is kérdezem mert csak disznek van a motor
Ja -ja ezért szombaton napközben falazok ,este +1betörésnél !De vasárnap gurulás! .
Szombatra fos időt mondanak
aha!
Vasárnap? Lacháza ?
Állítólag én sztem is!Én is arra váltok!
Motul állitlag a legjobb pont elöttem finomitotta a cég Amugy helyzet ?
Floriol vagy Vénusz?
hihih én ma voltam Tibibácsinál olajat cserélni idén már a 3-ik olaj csere mivel használom a mocit
de remélem a 12es megmaradt
Olyan büszke vagyok a szép házra ... megérte hidd el, majd küldök még képet ha lesz új, de még nagyon fotózni sincs időm annyira nyomom. HÉTVÉGÉN foglaljuk el az asszonnyal .
Árverésre bocsájtanám a motorom idomjait, lassan leöltözik a drága, átalakul kicsit amint emberi árakat hallok. z-sorozatu idomzatot esetleg beszámitok. szölő papa érinthet még a 600as őskövület, mert lassan botolhatunk más csak 1 órás meló van rajta
Háttte még élsz,kicsi Ninjám ?Azt hittem má,magadra húztad a betont.
A kurva picsába.... mocskos alkoholista disznók. A fene a fajtátokat de rég dumáltunk.... Jövőre megjavulok .
üdv. Régi rutinos zx12R tulajokat kérdezném 12 ezer van a gépembe semmi felesleges hang, de van ami azért mégis zavar alap helyzetben a kuplung kicsit zajos, természetes dolog vagy kinyomocsapágyas? (12ezer van benne) sosem járt a ringen a gép, aki elöttem használta az sosem gyilkolta a motort. az hogy 1-esben furcsa hangot ad az gondolom természetes tőle, a futómüzaj a 954emnél is megvolt ez ami kicsit idegesit hogy ha behuzom a kuplungot üresben akkor megszünik a zaj. válaszotokat elöre is köszi. egyébként 270ig mertem huzni ismerkedem még vele. Nagyon Örülök neki hogy Őt választottam.
Szombatra fos időt mondanak