Sziasztok,
Igen Robis én voltam! Kaotikus volt a hétvége, úgyhogy nem próbáltam szervezett keretek közt menni Gyapihoz. Holnap felaplikálom a cuccost, ha minden jól megy a hasidom keretében.
Panyo, Te az eredeti csavarokat használtad a tartóhoz?
Pénteki találkozó nekem mindkét verzióban jó, madaras tecsó Panyoékkal vagy Szigetszentmiklós veletek, majd kigondolom merre a gyorsabb vagy eccerűbb.
Ha már a pályáról beszélünk, milyen guminyomással érdemes menni? Kicsit alacsonyabbal mint utcán, mert ott felhevül majd mint az állat?
De a pályára csak 6-tól lehet felmenni. Onnan meg 20 perc alatt a pályán vagytok. Vagy megvártok minket. Mi is mondjuk fél 5-kor találkozunk, és 5-re nálatok vagyunk.
gyapi, köszönöm a rendszámtartót és a ventillátort.
Pénteken aki jön a ringre, jelentkezzen. Találkozó az M0 szigetszentmiklósi lehajtójánál a benzinkútnál (MC-Donaldnál)
És utána mehetünk együtt. 5-kor jó lesz a találkozó, vagy inkább fél ötkor?
ááá nakedre plexit ...az nem frankó az a jó mikor 2kilónál csap a szél . ez a motorozás szépsége. persze egy plexin nem fog múlni ,és bizots h kellemesebb vele. és az is elő frdulhat hogy egy jó 15 -20 disznóvágás mulva már én is kívánni fogom a plexit .. . :P
Üdv Freon!Rendszeresen olvasom a sbk-t.Két dologra lennék kiváncsi:a gumi értékelések több fajtára kiterjednek-e majd a lapban és mi a saját véleményed a Metzeler roadtec z6-rol.köszi!
Ez az ár egyátalán nem veszélyes. Az enyém is valami ilyesmi volt. De A Béla kísérletezett plexi melegen alakításával. Beszéljetek vele, hogy sikerült e valamit csinálni.
Üdv. Sanci.Kappa néven is forgalmazzák(euromotor.hu)csak sajna itt is húzós most az ára (20e.+szerelö kit 9e.) Az enyémen is -kicsi átalakitással-ilyen van.
Én jelentkeznék a M0 Szigetszenya Meki találkozóra és onnan meg akkor együtt tovább Időpontot írjatok még mikor, nekem mindegy...