Szia Gyapi,
Köszönjünk szépen!
Vasárnap lehet, hogy nem jön nekem össze a dolog , de valamikor hétközben esetleg leugrok hozzád, majd meglátjuk.
Rád csörgök Vasárnap, ha tudok menni...
Jó estét
Huuuuu,de elfáradtam 2 órát endúróztam.
Már nagyon hiányzott,de amikor elindultam azthittem elfelejtettem motorozni Rég volt már július
Szombaton mikor akartok indulni?én mennék még Zircre és esetleg Szlovákiába a (haver indúl triál versenyen)
hali! Én most raktam fel conti sport attack-ot. Előtte bridgestone volt fennt. Ez nagyságrendekkel jobb. Tapad mint állat. 1 barátomnak CBR1100xx-en is a conti van. Neki is bejött, ráadásul ő a széléig használja. :) én ajánlom
Sziasztok nekem is Michelin pilit pover van és szerintem kiváló minden tempóhoz nagyon megvagyok elégedve vele de lassan cserélni kell és most pirelli corsa 3 rakok rá nem tudom milyen lessz vele
TrickX, nekem Michellin van Pilot Sport és az én véleményem róla, hogy hétköznapi használatra kiváló, de a sportosabb, nagy tempójú kanyarokat 1 év után félve veszem, pedig még van rajta barázda.
Inkább mást vegyél...
Ok, az ára is nagyjából jó, de mielőtt kérném a segítséged, körbe kérdezek, hogy valaki vállal e ilyen precíziós tevékenységet és mennyiért?
Mert ha olyan összeget mond, akkor felesleges bíbelődni, mert 60-80 körül a bontókban is kapok, de annyiért a bontósok húzzák a f*szukra a műszerfalaikat és pörgesség tiltásig!
Köszönjünk szépen!
Vasárnap lehet, hogy nem jön nekem össze a dolog , de valamikor hétközben esetleg leugrok hozzád, majd meglátjuk.
Rád csörgök Vasárnap, ha tudok menni...
...ja meg az ára is durva
Huuuuu,de elfáradtam 2 órát endúróztam.
Már nagyon hiányzott,de amikor elindultam azthittem elfelejtettem motorozni Rég volt már július
Szombaton mikor akartok indulni?én mennék még Zircre és esetleg Szlovákiába a (haver indúl triál versenyen)
Inkább mást vegyél...
Mert ha olyan összeget mond, akkor felesleges bíbelődni, mert 60-80 körül a bontókban is kapok, de annyiért a bontósok húzzák a f*szukra a műszerfalaikat és pörgesség tiltásig!
Kész vannak a tartók!
Különböző válaszokat kaptál, de abban egyetértettünk, hogy a Pilot Sport szar.