Köszi a képeket Panyo!
Gyapinak pedig köszönet a túráért!
Visszafelé jöttem rá, hogy nem egészen azon az útvonalon vagyunk, amire gondoltam, de egy gyors nagymarosi tankolás után végül a 2A-n jöttünk vissza, és persze így időben hazaértünk...
Örültem, hogy találkoztunk, remélem gurulunk még együtt a közeljövőben!
Laza 300 km ment a gépbe Pécs-Szigetvár - Nagybajom- Kadarkút - Kaposvár - Pécs...Ma hozzátettünk még 180 km tekergést, de munka miatt többre nem volt idő
Szólok. Bár mi is stagnálunk egy fél éve erősen. És a jövőbeni terveinket is erősen visszavettük. De terveink között van motor és tartozék, stb forgalmazás.
Nagy erőkkel keresnék 03-06-os Z1000-hez műszerfalat méltányos áron.
Szerintetek honnan tudnék szerezni ilyen alkatrészt?
Nem kell újonnan mert 158000 forintot nekem bazira nem ér meg.
Csuti, ezt a hírt nem öröm hallani. Gondolom a válsággal magyarázzák. Igaz mi sem ugrálunk az örömtől.
Sajnálom, hogy nem tudtam menni szombaton. A lányom szekrénysorát raktam össze. Magam fényeztem. Estére végeztem vele.
De hogy jó hír is legyen, cégünk kawasaki Z flottája egy újabb motorral bővült. Egy gyönyörű Z1000 lépett be a sorba. Így a motorok létszáma: 2 db Z750, 1 db Z1000, 1 db Honda Valkyrie Rune, 3 db Indian Chief, 1 db Hyosung kis chopper, 20 egynéhány Pannonia és némi csetresz. Egész jó kis flotta lett. Pótlásképp ma mentem egy 200-as karikát a Pilisben. Ha kész a rendszámtartó, egy hétközbeni túrát szervezhetünk érte.
Egyelőre nem talált, elég reménytelennek tűnik a dolog. Hát nem jött épp a legjobbkor (mondjuk ilyesmi sose jön jókor).
Mindenesetre ha valaki tud valami értelmes állást, szóljon!
Eszméletlenül nagy bogár invázió van,alig bírtam menni.
60-70 Km/h... Szószerint...
Jó mondjuk,nem is megfelelően voltam beöltözve,de akkor is :D