Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy motoros bébi a motoros pasik között nemigen számit zavaró körülménynek, igy részünkről a szerencse ha összefutnál velünk vmelyik alkalommal! Remélem mindenki egyetért velem ,mert ha nem az simán diszkriminációnak számit! Vasárnap fel birsz korán kelni? Az eringre lejutni nem nagy ügy Neked.
Lehet, voltam tegnap csaban
az nem jó nekem piros kellett volna, azért köszi
Általában pályagumival szoktam mocizni és nagyon szitált tőle a gépsárkány.Javult a stabilitása,de a fő megoldás a Metzeler pályagumi.Mintha egymásnak teremtették volna őket.
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy érzel e valamit abból a lengővillamerevítőböl menet közben? Gondolom nem csak optika!?
Nem te álltál ma mögöttem az Orosházi úton a hídon(Békéscsabán)? Piros vfrrel voltam.
Zöld és fekete.
Helo!
regen jartam erre, de ha egy lany nem zavarna azon a Z-talalkozon, akkor dobjatok egy e-mailt legyszives!
borsoka0112@freemail.hu

Koszonom!
fektitibi
felnicsíkod van eladó?
Jürgen ! Sztem ez nagyon jó idő pont lenne (persze ha a többségnek is megfelel ) A júliust így kezdeni, egy jó kis Z-s találkozóval Meg azaz igazság, hogy itt nemtudom mennyi embert érintene, de Én speciel 7-8-án valószínüleg Kunmadarason mulatnám az időt! Ezért is lenne jó az elseje... de majd kialakul
Halik!
Akkor feldobok egy időpontot! Következő hétvége vasárnap délelőtt Július 1. reggel nyitásra 9-re érjünk oda. Előtte majd megnézzük szabad-e a pálya, nincs-e rendezvény. Ki merről jön lehet közösködni, én példul gondolom majd Soltékkal megyek (vagy találkozunk valahol). Ott szabad pályázás fél óra, fél óra ismerkedés, beszélgetés és így tovább, kinek meddig van kedve, ideje.

A pályától nem kell félni, lassú sok kanyarral, igazából lehet technikát gyakorolni rajta, fékezés, döntés, gyorsítás, visszaváltás blokkoló kerék nélkül stb. a max sebesség (ha jól sikerül a kigyorsítás előtte 180 km/h, de én példuál az egyenesekben nem nyelezem (max 8-9 ezres fordulat de inkább csak 8), csak élvezkedek a kanyarban Én most szeretném majd a következőkben a kiülést, térdlerakást kipróbálni, eddig csak hagyományos túrás módban kanyarodtam (így tudom közúton mekkorát lehet dönteni lábtartókarcolással vészhelyzetben). Bár ezt közúton nem fogom alkalmazni, de tudni szeretném milyen érzés. Párszor voltam eddig, de mindig feltöltődtem tőle, és magabiztosabb lettem a közúton is, sztem mindig hasznos gyakorolni. A guminak is jó, hogy a kockásságát kicsit csökkentem a szélek koptatásával .

Akkor várom az ötleteket, jelentkezőket: JÚLIUS 01. EURORING reggel 9 óra. Ha nem lesz szabad a pálya időpontot módosítunk és persze esőben sem megyünk (bár érdekes lenne gyakorlás szempontjából, de akar a fene elázni a pályáig...)
Elment pedig még nem fejeztem be...
Szóval Tegnap adódott először az idén, hogy párommal el tudtunk menni egy kicsit gurulni...
Hello Frts!
Borzasztó mód szégyellem magam, de költözésem óta Ikea-s bútorokkal legózok szinte minden szabadidőmben vagy próbálok a kertben levő gazokon úrrá lenni.
Motorral tegnap adódott este 18h magasságában

A már említett találkozóba én is beneveznék, jó lenne már egy-egy arcot is kapcsolni a nick-ekhez...
Szia!
Már ahogy látom részben megkaptad a választ.
Valóban fel kell, hogy regisztrálj, pontosabban küldj egy e-mailt a címre, hogy szükséged lenne egy letöltésre, s emlékelim szerint visszaküldött a srác egy nevet+jelszót.
Hi! Most akkor juli 1 vas. vagy a juli 7-8 hétvégére gondoltál? Valójában nekem mindegy csak vasárnap délelőtti időpont lenne jó, mert az elkövetkező hetekben hétfőtől szombatig Szfváron gályázok. Én nem voltam még de azt hallottam h nagymotornak elég lassú az a pálya, ezért elsőre talán bemelegitek vmelyik kismotorommal aztán hozom a zémet. Hogy látod?
Ma gurultunk.Csak úgy kicsit,de belelkesültünk és Szlovákiába kötöttünk ki.750km 1234 kanyar.Sirály volt.
Ha nem kúrnak ki az egyetemen énis megyek!
aha, a balaton körül jó lehet
kb 2 hét és én is tudok menni :)
Szevasztok! Örülök, hogy megmozgattuk a Z-s tali ötlettel a fantáziátokat! Akkor tisztázzuk : egy közös gurulás lehetne a balcsi körül példul (vagy bármi más útvonalon, ami az országból nagyjából hasonló távolságokból megközelíthető (kvázi az ország középen valahol) Ötletek várunk!
A másik az eringes tali, asszem ez hamarabb kivitelezhető, megszervezhető, hisz elég ha ott talizunk, ott lehet 30 percet nyomni, majd 30 perc dumcsi és így tovább. Akkor fel is dobok egy időpontot: Ering július első hétvégéje (szombat vagy vasárnap reggeltől kinek meddig van kedve (én csak a délelőttre fogok befizetni példul) Majd kitaláljuk jövő héten a részleteket!

Jóccakát!
Sziasztok!

Z-s taliban én is bennelennék, nekem ezüst Z750 van, egy haveromnak meg 2007es narancs Z1000. Pestlőrincről mennénk.

Ciao
ja még annyit ,hogy emlegettetek vmi pályázást Örkényben, csatlakoznék ha lehet de egy kisebb vasat vinnék leamortizálni. Mikor lenne ez?
Te valszeg sok stopiet nyomsz, mer" az enyémen még 31-nél van az elsőn egy kicsi viszont a gyári láncszett már 28-nál a kukába kerűlt ped a vilit is csak kezdő szinten nyomom vele.
Én 12.000-nél cseréltem első betétet. Ennyi is volt a motorban. Rá lehetett volna húzni még 2-3 ezret, de akkor egyben kicseréltettem rajta ezt is. Szóval erősen függ a kopás a vezetési stílustól meg a súlytól is...
Egyébként tök olvasható....
Kösz a segítséget!Majd meglátom hétfőn este.Utána sajna nemleszek netközelben,így majd tudósítok később mi történt,ha valakit érdekel a történés.Egyébként fennt leszek pesten jópár napig,ha valaki valamit tud moci ügyben szívesen veszem.Esetleg feldob egy smst a 06-30-2181-267 számra.
Üdv.