Úgy néz ki sokan leszünk, szal egyeztetni kell, nekem a hétköznap is jó lehet július 09.-től, csak előre kell szervezni és szabizok . Ja és előre kell nézni majd az időjárás jelentést is... A múltkor elég volt, hogy Solt-tal és Neo-val úgy mentünk, hogy közösen is kaptunk esőt, meg én még külön is... szegény láncom
Megvan a megoldás! Találkozunk balcsinál, mondjuk Siófokon, addig lehet közösen menni, aki egyfelől megy, onnan meg egy közös gurulás a balcsi körül, aztán go haza, közben pedig ebéd, dumcsi (esetleg csobbanás ha úszunk a bőrszerkóban úgyis...
Jürgen ha végzek a kurva egyetemmel én bazdmeg az egész bandát összeszedem, mert már nagyon érik bennem. meg már olyan régóta ígérem, hogy már szégyenlem is magam emiatt... dehát az egyetem mindenek felett.
Szerintem a legmenőbb kipufogó, amit kapsz rá, youtube-on vannak vidik, iggen szépen szól , igaz, hogy szinte a legdrágább is , de ha van rá pénzed, vedd csak meg, mert nemigen jön veled szembe ilyen+ szerintem a legszebb, amit kaphatsz
Ki szeretném kérni a véleményeteket!
Az alábbi Two Brothers kipufogót néztem ki a 2007-es évjáratú Z 750-emre. (A képen az ezresé van, de van 750-eshez, persze csak a jobb oldalon van dob).
Igen eladó a kipufogó (sajnos...) bár az apróba felraktam, és jött egy emil vásárlási szándékkal, de míg nem csörög a pénz addig eladó keress s egyeztetünk, de ha valóban szükséged van rá akkor ne habozz sokat sztem. jurgen kukac freemail pont hu- ha írsz telót hívlak s egyeztetünk
Szeretném a figyelmetetekbe ajánlani a topsaddlery.com oldalt. Nekem nem sikerült kideríteni, hogy hogyan lehet rendelni erről az oldalról. Láttam a cuccaikat élőben motoron, nagyon jól néztek ki.
Jürgentől szeretném megkérdezni, hogy eladó-e még a Micron kipufogó?
Nah, amúgy voltam ma reggel a Big-Bangnnél és tényleg jók a srácok csak kicsit sokbe volt a dologa (11.500-gyári légszűrő, 3500-olajszűrő és 3700/l az OMW +egyéb ellenőrzések amik inygen voltak).
frts, sajnos nem jutott már időm beállíttatni a futóművet, mert a dugók miatt nagyon későn értem le és 10 perc híján értem a munkahelyemre így is. Majd legközelebb.
Jürgen, tudom hogy mit kell nézni az ebayen és a haverom is tudja, mert már több éve használja, de mindezek ellenére 4 nagy értékű cuccát lenyulták. Egyébként innen rendelenék www.jcmotors.com/ aki egy cég és ebayen is árul.
Én évek óta rendelek ebayről és hála az égnek nekem még minden megjött (kopp-kopp-kopp). Kivéve egy dolgot amit a drága eladó nem küldött el, de a pénzt lenyelte. Ekkor tanultam meg azt amit Jürgen is megjegyzett: olyan embertől kell venni akinek magas a pontszáma.
Imi! Remélem nekem is szóltok és Neonak ha gurulásról vala szó!
Solt! Nekem a jövő héttől a hétvégéim viszonylag mobilak, szal ha összebeszélünk Neoval akkor megszervezhetjük az e-ringes kiruccanást. Valszeg jön majd velünk egy hyo-s haverom is.
Az Ebay trükkje, lehetőleg olyantól kell rendelni, akinek már sok (csak pozitív) visszajelzése van, másrészt a nagyértékű dologokat (százezer fölötti dobok, stb...) érdemes inkább cégtől venni ott, sokszor azt is meglicitáltatják, nemcsak megvételre hirdetik fix áron!
Az ebay-ről elég kockázatos ilyet beszerezni. A srácnak akinek van az ebayhez regisztrációja, annak most nyulták le sorozatba 4 elég drága cuccát... És most a pénzére vár. Nekem segíteni tudna egy amcsi ismerős ha jön haza, de nembiztos hogy hamar jön... Lehet csak télen. De ez majd a hétvégén kiderül, addig várok és gondolkodok az alternatíván.
Srácok, bocsánat, hogy megint ez a témám, de sajnos úgyfest, hogy nem tudok Two Brothers dobokat szerezni megfizethető áron és éppen ezért arra gondoltam, hogy muszáj alternatívát keresnem és ebben kérném a segítségeteket.
Klassz. Akkor lszi írd majd már meg, hogy milyen lett. Én találtam javasolt beállítást itt: Settings. Itt a következőket javasolják:
Első futómű:
- 1 csík látszik
- csillapítás 0.25 a teljesen betekerttől
Hátulja:
- 10 mm menet látszik
lehet, hogy egyszer kipróbálom...
Az elejét nem egy nagy kaland áttekerni, de a hátához kellenek spec kulcsok.
Hát...ha így haladok, a hétvégén tuti nem fogok gurulni.
Új vagyok egy kék Z750S-el és érdeklődnék normális-e az hogy 16,5 Voltal tölt és teljes terhelés alatt is kb 16V-al tölt.
Valaki tudna ajánlani egy hivatalos(DMC-s) pesti kawa szervízt. Mennyire fog fájni a 6000-es szervíz körübelül.
Kösöznöm
CoR
én is benne lennék egy Z taliba!
pécsi vagyok....de nagyon messze is elvisz a Z :)
Ki szeretném kérni a véleményeteket!
Az alábbi Two Brothers kipufogót néztem ki a 2007-es évjáratú Z 750-emre. (A képen az ezresé van, de van 750-eshez, persze csak a jobb oldalon van dob).
Kipufogó
Jelenleg 135.000 ft-ért mérik, szerintetek megéri-e?
Szeretném a figyelmetetekbe ajánlani a topsaddlery.com oldalt. Nekem nem sikerült kideríteni, hogy hogyan lehet rendelni erről az oldalról. Láttam a cuccaikat élőben motoron, nagyon jól néztek ki.
Jürgentől szeretném megkérdezni, hogy eladó-e még a Micron kipufogó?
frts, sajnos nem jutott már időm beállíttatni a futóművet, mert a dugók miatt nagyon későn értem le és 10 perc híján értem a munkahelyemre így is. Majd legközelebb.
CoR
CoR
Solt! Nekem a jövő héttől a hétvégéim viszonylag mobilak, szal ha összebeszélünk Neoval akkor megszervezhetjük az e-ringes kiruccanást. Valszeg jön majd velünk egy hyo-s haverom is.
Az Ebay trükkje, lehetőleg olyantól kell rendelni, akinek már sok (csak pozitív) visszajelzése van, másrészt a nagyértékű dologokat (százezer fölötti dobok, stb...) érdemes inkább cégtől venni ott, sokszor azt is meglicitáltatják, nemcsak megvételre hirdetik fix áron!
CoR
CoR
Devil Magnum VS Shark R&D. Kb egy árba vannak...
Köszi a türelmet...
CoR
Első futómű:
- 1 csík látszik
Hátulja:
- 10 mm menet látszik
lehet, hogy egyszer kipróbálom...
Az elejét nem egy nagy kaland áttekerni, de a hátához kellenek spec kulcsok.