Értem... Viszont akkor nemtudom... Lehet olyan életveszélyes, hogy 1 éve használja a srác és még semmi? Mondjuk akkor mindenképp érdemes megszabadulni tőle. Ilyen szinten nem értek hozzá sajnos... Én csak a véleményemet írtam le és azt, hogy mit tennék.
Új Z750 tulajok, tényleg annyira szar az új Z futóműve? Az új SuperBikében nagyon lehúzták, de megjegyezték, hogy valszeg hibás példánnyal van dolguk vagy valaki nagyon eltekerte.
Hello. A motor amiről írtál piros színű volt? Mert én evvel a rendszámmal feketében megvettem. :(
Tegnap óra tiszta ideg vagyok. A nagydarab rohadék stimmel. Mezőtúri. Van egy kis "boltja" pedomotors néven. Több motort is hirdet. Engem behúzott a csőbe. Be lehet perelni?
Köszönöm a jótanácsot.
Nagyon fájna ha el kellene adnom. Ezért dolgozom éjjel-nappal. Még 4 évig.
egy év alatt beleraktam 14000km-t és nem nagyon volt gondom. Mentem vele 250 felett(óra szerint), szerpentinen, egyszer még hóban is. Nagyon megszerettem A főtengelynél lévő deklinél szivárgott ki egy kis olaj, de nagyon kevés a szintjelző nem mozdult semmit. Nem tudom ez a jelenség másnál is jelentkezett e.
Még valami. Azért érdemes felhívni a kedves eladót, hátha van benne annyi, hogy elmondja min ülök, vagy csak elküldeni a k*r*a anyjába? Most egy sp2es VTR-t próbál eladni a használtmotoron. Remélem az nem ilyen.
Mindenképp nézes meg előtte a mocit, mert tudod szoktak olyat csinálni hogy robbá tört motort eladják alkatrésznek, és a papírjaival "legalizálnak" egy külföldról behozott mocit, tehát lehet hogy ez már nem az aváz , ami rommá tört. Nézesd meg :)
Én simán vennék az akciós áruból, de előbb hol fogjak olyan verebet, aki majd lefeszegeti nekem a gondosan felragasztott deklivédőit, hogy a mi emberünk szépen lekoppinthassa?
Akit érdekel KARBON cucc motorra, akár védő akár díszítő elem az szóljon! A DUCATI WOLF-nál a srácok Öntenek karbon cuccokat, csak annyi kell, hogy egy donor cuccot kell szerezni/kölcsönkérni/közösbe megvenni hogy a méreteket levegyék oszt már gyártják is a cuccokat töredék árért!
Megmondom Neked, hogy én mit tennék! Átnézetném töviről-hegyire valami jó szerelővel (márkaszervízzel) és ha nem nyílvánítják életveszélyesnek akkor a már 1 ÉVE ÁLTALAM HASZNÁLT KEDVES KIS GÉPET MEGTARTANÁM amíg csak akarom. Ha eddig nem volt vele gondod, akkor igyekezz túlleni eme kellemetlen tudaton, mert mégiscsak már egy éve nyúzod és mindíg kiszolgált!
A másik, hogy gyorsan meghírdetném és eladnám alaktrésznek! Vagy szólnék, hogy ez bizony meg volt csukva és egybe adnám el és vennék 250es ETZ-ét míg össze nem gyűlik a pénzem egy másikra.
Én ezt tenném... FEL A FEJJEL, NE légy szomorú!
Sok jó és BALESETMENTES MOTOROZÁST, ÉS SZÉLES UTAT!
Köszi tutis ez nagyon zsír! Asszem telepakolom a kis szaromat hamarosan szénnel, ami jól jön ha el kell dobni meg királyul is néz ki. Pont most veszek bukóból is karbont!
CoR
Én most cserélem le a gyári (műanyag) dekli védőimet és arról lehet mintát venni.
CoR
Új Z750 tulajok, tényleg annyira szar az új Z futóműve? Az új SuperBikében nagyon lehúzták, de megjegyezték, hogy valszeg hibás példánnyal van dolguk vagy valaki nagyon eltekerte.
Üdv,
Gazza
Tegnap óra tiszta ideg vagyok. A nagydarab rohadék stimmel. Mezőtúri. Van egy kis "boltja" pedomotors néven. Több motort is hirdet. Engem behúzott a csőbe. Be lehet perelni?
Köszönöm a jótanácsot.
Nagyon fájna ha el kellene adnom. Ezért dolgozom éjjel-nappal. Még 4 évig.
egy év alatt beleraktam 14000km-t és nem nagyon volt gondom. Mentem vele 250 felett(óra szerint), szerpentinen, egyszer még hóban is. Nagyon megszerettem A főtengelynél lévő deklinél szivárgott ki egy kis olaj, de nagyon kevés a szintjelző nem mozdult semmit. Nem tudom ez a jelenség másnál is jelentkezett e.
Még valami. Azért érdemes felhívni a kedves eladót, hátha van benne annyi, hogy elmondja min ülök, vagy csak elküldeni a k*r*a anyjába? Most egy sp2es VTR-t próbál eladni a használtmotoron. Remélem az nem ilyen.
A http://www.motorparts.hu/-nál lehet venni de ma még nem tudtak árat mondani.
Holnap kell érdeklődni.
Akit érdekel KARBON cucc motorra, akár védő akár díszítő elem az szóljon! A DUCATI WOLF-nál a srácok Öntenek karbon cuccokat, csak annyi kell, hogy egy donor cuccot kell szerezni/kölcsönkérni/közösbe megvenni hogy a méreteket levegyék oszt már gyártják is a cuccokat töredék árért!
CoR
Megmondom Neked, hogy én mit tennék! Átnézetném töviről-hegyire valami jó szerelővel (márkaszervízzel) és ha nem nyílvánítják életveszélyesnek akkor a már 1 ÉVE ÁLTALAM HASZNÁLT KEDVES KIS GÉPET MEGTARTANÁM amíg csak akarom. Ha eddig nem volt vele gondod, akkor igyekezz túlleni eme kellemetlen tudaton, mert mégiscsak már egy éve nyúzod és mindíg kiszolgált!
A másik, hogy gyorsan meghírdetném és eladnám alaktrésznek! Vagy szólnék, hogy ez bizony meg volt csukva és egybe adnám el és vennék 250es ETZ-ét míg össze nem gyűlik a pénzem egy másikra.
Én ezt tenném... FEL A FEJJEL, NE légy szomorú!
Sok jó és BALESETMENTES MOTOROZÁST, ÉS SZÉLES UTAT!
CoR
ÉN MEGVETTEM:(:(:(
Már nem először volt szó a kakasdi bontóról, de a számát visszalapozva a fórumot nem találtam meg.
Ha tudja valaki megadná újra?
Köszi.