Szerintem csontra ki vannak égve a kidörgők, mert nem csak hogy iszonyatosan csattog, hanem a hangja is olyan fordulaton mintha egy bádogvödröt ütögetnél alukanállal. Engem kifejezetten zavar már, így el tudom képzelni, a forgalom többi résztvevőjének mennyire tecchet. Bár ők nem hallgatják túl sokáig.
még azt is érdemes megnézni, hogy nincsen-e esetleg valamelyik tőcsavar lelazulva ami a leömlőt a blokkhoz fogatja. Nekem kettő le volt, amikor meghúztam az előírt nyomaték szintre akkor megintcsak javult a helyzet. (ezt is valami külföldi fórumon olvastam, hogy a rezonancia miatt ez többeknél probléma volt)
Van egy korábbi hivatkozás Frts által, mely a szekunder levegő lezárásával megszünteti a visszadurrogást. Megejtettem én is a beavatkozást és jobb lett a helyzet. Keresd vissza a fórumon, vagy, ha esetleg ő is olvassa, akkor szerintem közzéteszi ismét a linket.
Megpróbálom megkeresni én is.
Emiatt nehogy megválj ezektől a csövektől Kuriózum szerintem itthon!
Jópofa ez az Ixil, de szerintem baromi hangos. Úgyis kilátásban van egy jó kis dobtömés, mert őrületesen durrog motorféken, aztán kiderül, hogy halkabb is lesz-e tőle?
Én fordítva csináltam, ma reggel néztem meg a service manualt és abban is pont úgy van leírva, ahogyan én csináltam.
http://www.ixil.com/7195.html