na ne má
lehet esni vele de nem kötelező, gáz és főleg fék is van rajta,
és nem OB-ra készülsz, csak élvezkedsz
de ha még is elesel, és utána mérgedben 20 percig ugrálsz a motoron akkor is max 20 ezer forintos károd van, ami ha szerencséd van esztétikai
FIGU
remek akkor eddig erről a fórumról volnánk 2 en sajna más még nem repdesett,hogy jönne pedig jó lenne lassan megdumálni mert pl szállásügyben szólni(lefoglalni) stb
Akkor meg pláne... vén fasz vagyok már, én nem akarok esni kelni. Nem lehet a szupermotyózást megtanulni úgy, hogy az ember nem esik?! Persze tudom a választ... naaa ezért nem szupermotyózok...
a lószart, nem tehetség, pláne nem testsúly kérdése
egyedül a motor csere stimmel
de egy használható terepgép hobbi célra 2-3 kilóból kijön,
se rendszám, se műszaki, se forgalmi tehát nem elérhetetlen,
kizárólag elhatározás kérdése, és úgy mész ahogy jól esik
FIGU
Képzeld Borso,hogy megszívtam majd csak Máj 1-től üzemel a hollóstetői kemping de találtam másikat http://www.matrakemping.hu/ szóval aki nem szeretne húsvétkor otthon kotlani vagy nincs más programja akkor Ápr 10-13 ig itt eltölthetnénk egy hétvégét!? szerintetek bográcsolás,ivászat,észosztás,stb
No ez szuper én meg tavaly sokaltam be (tudod verseny bíróskodni jártam 6 éven keresztül) és az idéntől már nem is megyek több cross versenyre legalábbis melózni bár sokkal másabb ha az ember nem csak egy poszthoz kötött egész nap és császkálhat hamarosan megveszem a kis pit-et supermoto kittel már alig várom mert ugye csinálni jobb mint ott csorgatni a nyálam zászlóval a kezembe idétlenűl
http://burgman.zomputer.hu/ftp...
Olyan ez mint amikor néznek és produkálni próbálod magad, tuti baj lesz. Ez Murphy egyik alaptörvénye...
Az a baj, hogy tuti felbátorodnék egy kicsi idő után, meg valamennyire meg is őrülnék. És annak sosincs jó vége...
lehet esni vele de nem kötelező, gáz és főleg fék is van rajta,
és nem OB-ra készülsz, csak élvezkedsz
de ha még is elesel, és utána mérgedben 20 percig ugrálsz a motoron akkor is max 20 ezer forintos károd van, ami ha szerencséd van esztétikai
FIGU
mikor van amúgy húsvét
egyedül a motor csere stimmel
de egy használható terepgép hobbi célra 2-3 kilóból kijön,
se rendszám, se műszaki, se forgalmi tehát nem elérhetetlen,
kizárólag elhatározás kérdése, és úgy mész ahogy jól esik
FIGU