remélem, hogy minden rendben lesz és nem fog ki rajtam a technika
a filmekről meg hamarosan nyilatkozom. elnézést, hogy eddig ezügyben nem jelentkeztem, csak eléggé összecsúsztak a munkahelyi dolgaim de motorral már minden szebb és jobb, úgyhogy hamrosan megírom a listát
Stevesaki,a középsö képeden levö index nem faca Esöben motrozás után áll benne a viz bepárásodik,a nagyobb gond hogy égnek ki a ledek.Nekem a 4-böl 3kuka.
Szia!
a pontos végösszeget még nem tudom, de nem lesz olcsó mulatság. amit tudom, hogy cserélni kellett, azok ugye a villák, fékcsövek, fék kompletten, sárvédő, villahidak. az enyémben, ha jól tudom a zx10-e van, és az lett átalakítva, hogy fel lehessen fogatni a fejidomot.
a szerelő biztosan többet és jobban tudna mesélni róla
majd ha kipróbáltam rendesen, mesélek róla. bár nekem már most is pokolian tetszik
így már valamivel jobban látszanak a dolgok...
és kösz mindenkinek a helpet
MOST küldöm
a filmekről meg hamarosan nyilatkozom. elnézést, hogy eddig ezügyben nem jelentkeztem, csak eléggé összecsúsztak a munkahelyi dolgaim de motorral már minden szebb és jobb, úgyhogy hamrosan megírom a listát
a pontos végösszeget még nem tudom, de nem lesz olcsó mulatság. amit tudom, hogy cserélni kellett, azok ugye a villák, fékcsövek, fék kompletten, sárvédő, villahidak. az enyémben, ha jól tudom a zx10-e van, és az lett átalakítva, hogy fel lehessen fogatni a fejidomot.
a szerelő biztosan többet és jobban tudna mesélni róla
majd ha kipróbáltam rendesen, mesélek róla. bár nekem már most is pokolian tetszik
A mellékelt motoron láthato IXIL kipufogó eladó.
Összekötőcső + hangtompító + tartó tehát kompletten.
60000ért vihető valaki?
Ma mondták a sláger rádióban, azt hiszem.
A kocsiban hallottam hazafelé.
FIGU
A sárvédő biztos meg lessz emelve,hogy crossozni is tudjál
csini :)
te legalább tudsz is úgy menni pályán hogy jól jöjjön :)
erről nem is hallottam...
Ez a te géped drágaság
Karaj a futómű, fék
Holnap aki motorral megy a Motor kiállításra ingyen bemehet!
valaki?
FIGU