Solt! Én nagyon szívesen elmennék veletek egy jó kis gurulásra, úgyhogy ha nincs semmi extra programom (ami várható: vidékre utazás) akkor majd megadom telcsi számom és megtennéd, hogy rámcsörögsz?
Jó lenne már megismerni Titeket személyesen is.
Jajj bocsánat! Nem vettem észre, sry. Egyelőre megtartanám őket, de amint megvan az utódja, ismét szólok (kb 1-2 hét).
Más: Eljutottam arra a szerencsés pontra, hogy nemtudok dönteni két kipufogó dob közül és így, inkább a ti véleményetekre/meglátásotokra támaszkodva hagyatkozom.
Devil Magnum dual slip-on VS TwoBrothers C5 dual slip-on?
Ui: a célem nem más, mint egy gyönyörű mély ÖBLÖs hang előcsalogatása és nem valami rikácsolós/sivítós/hajleüvöltős 30km-ről hallom hogy jövök speed moci hang !
Igen! Én is csak így pofátlanul GRATULÁLOK! Gyönyörűszép egy jószág! Ha tavaj nem vettem volna meg az 1000-rest ebből, akkor idén tuti ezt a 750-est vettem volna. De azért megnyugodtam, hogy nem hasidommal és egyéb extrákkal adják ennyiért . SRY!
Eljuottam oda, hogy a légszűrőt 11000 km után kitisztítsam. Eltudná nekem mondani valaki, hogy a 03-06-os z1000resen hogy kell ezt a műveletet végrehajtani?
Másik...: szerintetek sérülhetett e a motor, hogy eddig nem volt tisztítva?
Bocs mindenkitől hogy ilyennel zavarok, de ez a konkrét célközönség gyűjtőhelye! Van egy eladó komplett MICRON kipufogó rendszerem CARBON végdobbal, nem eu homogén, Kawasaki Z 1000 -re, de jó a Z 750-re is! Nekem speciel ZX-9R-en volt. Az új ára 300e. Irányár: 130e. Érdeklődni e-mailben vagy a 06/70-258-0930 számon lehet. Ja és Bp-n vagyok.
Itt van két kép - a rendszámtartó formája ne tévesszen meg, ami hozzánk érkezik, az a magyar rendszám formáját követi!
A DanGer Bikes-nál keresd, 06-205-DAN-GER (326-437), vagy info@danger.hu, vagy www.danger.hu.
Jó lenne már megismerni Titeket személyesen is.
COR